Pages

Mar 17, 2007

Dance with me?


Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο ψάχνω για βραδιές χορού. Τρίτες στην Πολιτεία για Λάτιν με το "Εν χορώ", Τετάρτη για λάτιν βραδιά στο Gravity με την Έκφραση, κάθε δεύτερη Παρασκευή στην Νυχτερίδα για λάτιν, ρούμπα και ντίσκο, λέω να βάλω και Δευτέρες για τάνγκο κάποια στιγμή, σκέφτομαι να πάρω και ειδικά παπούτσια μόλις ανέβω στην Αθήνα το Πάσχα..

Χτες χόρεψα με την δασκάλα μου που μου θύμισε πότε να κάνω δεξιά στροφή ντάμας και πως γίνεται η αριστερή. Έχω ακόμα πολλά να μάθω αλλά δεν βιάζομαι. Έχουμε κάνει 6 μαθήματα, αύριο είναι το έβδομο και έχουμε μάθει τα βασικά σε έξι χορούς. Μια χαρά μας βρίσκω. Κάποιοι χορεύουν πέντε και δέκα χρόνια, τι θέλω να γίνω χορευτής σε δύο μήνες;

Πάντως μας κάνει καλό που πάμε στις χορευτικές βραδιές μέσα στην εβδομάδα, ήδη πάμε πολύ καλύτερα από τα άλλα ζευγάρια που είναι στην ομάδα μας και που έρχονται μόνο στα μαθήματα κάθε Σάββατο.

Δεν νιώθω ακόμα έτοιμος να χορεύω με άλλες ντάμες. Με την Ευγενία είμαστε ζευγάρι και στο μάθημα και νιώθω οικεία και μας βγαίνει πιο εύκολα. Με την δασκάλα είναι αλλιώς μιας που ξέρει το επίπεδο μας... αργά και σταθερά λοιπόν.

Η ιστοσελίδα της σχολής μας


Και ένα βίντεομάθημα με μια σειρά στροφών που θέλω να μάθω κι εγώ

1 comment:

Mythos said...

Δέν είναι και δύσκολες οι στροφές που δείχνει ο τύπος :)

Λίγη εξάσκηση θέλει... απλά πράγματα δείχνει :P

A wise saying

Home is where your heart is