Pages

Dec 6, 2006

Τα αποτελέσματα

Βγήκα από το γραφείο του γιατρού με μια περίεργη γεύση στο στόμα. Δεν θα πεθάνω αλλά πρέπει να αλλάξω πολλά, και πρέπει να αρχίσω χτες.

Κλείνω οκτώ εβδομάδες κακού ύπνου, με προβλήματα αναπνοής, με θολή σκέψη, με ατελείωτη κούραση.

Τελική διάγνωση: Χρόνια ιγμορίτιδα σε έξαρση αυτή τη περίοδο η οποία σε συνδυασμό με την διογκωμένες μου αμυγδαλές έχουν κλείσει την δίοδο του αέρα και δεν κοιμάμαι. Ως αποτέλεσμα έχω σηκώσει πίεση, χαμηλή στα 10,5 χτες, 9,5 μετά από το χάπι σήμερα. Augmentin στην μέγιστη δόση και πολύ υπομονή.

Οι υπόλοιπες εξετάσεις ήταν αρκετά καλές χωρίς προβλήματα και αυτό θα έπρεπε να με γεμίσει με χαρά αλλά είμαι ακόμα αγχωμένος λόγο της πίεσης και ξέρω ότι δεν κάνω καλό στον εαυτό μου με αυτό.
***
Σημείωση: Η χρόνια ιγμορίτιδα από την άλλη πλευρά είναι συνήθως αποτέλεσμα αλλεργίας σε ουσίες όπως σκόνη και γύρη που προκαλούν χρόνια αλλεργική ρινίτιδα. (βλέπε άρθρο Καθημερινής)

2 comments:

Anonymous said...

περαστικά σου...υπομονή θέλει και αφού άρχισες θεραπεία όλα θα γίνουν. μάκια!

Baltazar said...

Να τρως πολλά γιαούρτια αφού παίρνεις αντιβίωση και κάθε φορά που θα παίρνεις κάποιο αντιβιοτικό. Επίσης αν έχεις κάποια αλλεργία εμένα με έχει πολύ βοηθήσει το Nasaleze που το βάζεις στη μύτη και εμποδίζει τα όποια αλλεργιογόνα να φτάσουν ως τα ιγμόριά σου με πολύ ακίνδυνο τρόπο. Ρώτα αν θες το γιατρό σου.

Περαστικά worka!

A wise saying

Home is where your heart is