Pages

Jan 20, 2006

Πολλά λεφτά, πολλά λεφτά!

660€ στο πορτοφόλι, τρια-λα-ρι-λα-λο. Βγαίνω από την Λαϊκή (όχι την αγορά, δεν πήγα για πατάτες) την τράπεζα λέω με -300€. Πάω Eurobank - 220€, Vodaphone -40€, Τόνερ εκτυπωτή -40€, Περιοδικό αστρονομίας -10€, καθαριστήριο (δεν τα πλένω ο αχαΐρευτος)
-35€. Βοήθεια! Έμεινα με €15 να περάσω το Σαββατοκύριακο το οποίο περιέχει και εκδρομή με τον ορειβατικό για την κοπή της πίτας!

Όχι τίποτε άλλο αλλά σκόπευα να έλεγα στην Τζέιν να βγούμε απόψε... με €15 να πας που; Ναι, ναι ξέρω την απάντησή σας, σπίτι μου για φαγητό ίσως; χμμμ δεν ξέρω. Αυτή την Τζέιν δεν την ξέρω και τόσο καλά. Λεπτομέρειες: Καταρχήν η Σερβία-Μαυροβούνιο βγάζει ωραίες γυναίκες... η Τζέιν της ιστορίας μας είναι γύρω στα 30, ψηλή καστανόξανθη με ωραία χαρακτηριστικά και κάνει καλή παρέα... και τυχαίνει να είναι και από αυτή τη χώρα...τέλος πάντων για σήμερα δεν το βλέπω, ούτε για αύριο, ούτε για μεθαύριο.... αργκχχχχ!

Ο Ταρζάν σήμερα, που πήγα για καφέ σπίτι του είπε ότι, όταν συνειδητοποιήσεις ότι σου αρέσει μια γυναίκα συνειδητοποιείς ότι της αρέσει κάποιος άλλος. Αχ ρε Ταρζάν.... τον τίτλο του μπλογκ τον έχεις διαβάσει;

1 comment:

€lisavet said...

Kι εγώ κάθε φορά αναρωτιέμαι...που πάνε τόσα λεφτά???
Καλή τύχη με τη Τζέην!

A wise saying

Home is where your heart is