Pages

Jan 5, 2008

Τι θα γίνει με τους μακάκες;

Οι αρσενικοί μακάκοι συχνά πληρώνουν για σεξ Σήμερα στο in.gr

by the way macaco στα Πορτογαλικά είναι ο πίθηκος.

Τα έχω με τον Λαζόπουλο. Ξέρω τι είναι η σάτιρα, έχω διαβάσει ορισμούς, δοκίμια και κείμενα. Σκέφτομαι όμως μήπως τελικά ο Λάκης την σπρώχνει στα πιο ακραία όρια της. Δεν είναι ότι οι μαθητές μου αποκαλούν ο ένας τον άλλο μακάκα. Οκ μόδα είναι θα περάσει. Όπως με τον Σεφερλή και το "ααα καλό ε;" Ούτε ο Σεφερλής δεν το λέει πλέον.

Αυτό που θα με απασχολούσε ιδιαίτερα είναι ότι θα έπρεπε να εξηγήσω στο παιδί μου που θα έβλεπε εκείνη την ώρα τηλεόραση... νωρίς, γιατί γελάνε με ένα πίθηκο που παίζει με το πουλί του. Και πως θα του εξηγήσω τι είναι η σάτιρα; Και γιατί θα πρέπει να είναι ο Λάκης η αιτία να πρέπει να κάνω μάθημα σεξουαλικής αγωγής στις 10 το βράδυ στο παιδί μου;

Λατρεύω τον Λαζόπουλο, δεν χάνω εκπομπή του, θεωρώ το 95% αυτών που λέει και παρουσιάζει σάτιρα αλλά αυτό το 5% με δυσκολεύει πολύ.

Ας αφήσουμε τα πιθηκάκια να αυνανίζονται μόνα τους στο δάσος, και τον Καρβέλα όπου βρει αντιγράφοντας την μουσική των Red Hot Chili Peppers, έτσι κι αλλιώς ράφτης τραγουδιών είναι. Ο κύριος "Έχω γράψει και όπερα" (βλέπε αντιγραφή από την 5η του Μπετόβεν) δεν πείθει και ο Ζούγλας που του πήρε "αποκλειστική συνέντευξη" προσπαθώντας να βρει νούμερα στην ΈιΤζιΜπιτο μόνο που κατάφερε ήταν να πέσει πιο βαθειά μέσα στα ίδια του τα σκατά.

Ο μόνος τυχερός στην όλη ιστορία είναι ο πίθηκος Μακάκο που ιδέα δεν έχει της σκατολογίας που παρακολουθούμε στα ΜΜΕ αυτές τις μέρες.

3 comments:

Anonymous said...

Αγαπητέ,
εγώ απλά πιστεύω πως η συμπεριφορά μας προκαλεί ανισορροπία μεταξύ υπερ- και υποεκτίμησης προσωπικοτήτων.Και τί εννοώ.
Το έτος 2007 σε σχέση με τον
κ. Λαζόπουλο, οι Έλληνες τηλεθεατές
αντιδράσαμε υπερβολικά, ως ν` ανακαλύψαμε πρώτοι την Αμερική.
Η διαφορά του κ. Λαζόπουλου με την Αμερική, είναι πως ήταν γνωστός κι όχι διαφορετικός από προηγούμενα έτη, ενώ η θαυμαστή ήπειρος προ της ανακαλύψεως της, ήταν παντελώς
άγνωστη. Νομίζω κατανοείτε τί θέλω να πω.
Τον πρακολουθώ χρόνια, ακραίος
ήταν πάντα. Οι διαφορές στις τελευταίες εμφανίσεις (2007), πιθανά οφείλονται πέραν της ιδιαιτερότητας του χαρακτήρα και στην εξέλιξη της εμπορευματοποίησης του, η οποία επηρεάζει και την πρώτη συνιστώσα (προσωπικότητα).
Κοινώς, αντικατοπτρίζει ως ευφυέστατος άνθρωπος τον μέσο υπο-νού (συγχωρείστε μου τη νεολεξία)
του νεοέλληνα, για ν` αυξήσει
την τηλεθέαση, χρησιμοποιώντας ήρωες της ζούγκλας ν` αυνανίζονται
π.χ. Ο νεοέλληνας, αυτό θεωρεί αστείο, τον αυνανισμό...
Αν εσείς βρίσκετε το 95% του περιεχομένου των εκπομπών του ενιαφέρον, εγώ που επίσης τον εκτιμώ ιδιαίτερα, παρακολουθώ την εκπομπή για ν` απολαύσω 40-50%
του περιεομένου τους. Το υπόλοιπο δεν το αντέχω και δεν αφορά μόνο σε τετράποδους ήρωες του, αντιθέτως.
Θεωρώ λοπόν πως απλά είμαστε υπερβολικοί στις εκδηλώσεις μας,υπερεκτιμώντας άτομα και καταστάσεις ή το αντίστροφο.
Καλό είναι να λαμβάνει έκαστος ό,τι αναλογικά τον εκφράζει και τέλος. Η περαιτέτω ενασχόληση μας
με άτομα των ΜΜΕ, τίποτα δεν προσφέρει σε μας, αντιθέτως εμπλεκόμεθα σε παιχνίδι που αυτά ορίζουν προς όφελος τους.
Φιλικά.

Anonymous said...

Τωρα πηρες εσυ χαμπαρι για την κοντρα; Παντως, ναι, και εγω θεωρω ακραιο αυτο που εκανε ο Λαζο.Θα μπορουσε να το αποφυγει.

Baltazar said...

Θα συμφωνήσω με το πρώτο σχόλιο. Πιστεύω κι εγώ ότι πολλές φορές γίνεται αναίτια χυδαίος, όπως και τότε που είχε αφιερώσει στον Αρναούτογλου εκείνο το βιντεάκι με την αγελάδα, και το έπαιζε ξανά και ξανά. Κάπου αρχίζει να ενοχλεί αυτό το πράγμα, είναι δυνατόν να μην το καταλαβαίνει;

A wise saying

Home is where your heart is