Pages

Dec 21, 2007

Αντίστροφη Μέτρηση

Μια αντίστροφη μέτρηση δεν σημαίνει πάντα ότι κάτι τελειώνει αλλά δίνει το έναυσμα σε κάτι νέο να αρχίσει. Όπως σε ένα πύραυλο, σε ένα αγώνα ταχύτητας, σε ένα νέο επίπεδο σχέσης.

Την Δευτέρα επισημοποιούμε κατά κάποιο τρόπο την σχέση με την καλή μου. Κατεβάζω τον πατέρα μου να γνωρίσει τους δικούς της, να της ζητήσουμε το χέρι επίσημα όπως έκανα παλιότερα. Θα πάμε με τα γλυκά μας και τα λουλούδια μας και θα της πάρουμε το χέρι... και ότι άλλο είναι συνδεδεμένο πάνω του.

Αλλά μόνο για λίγο... όσο διαρκέσει ένα γεύμα, ένας καφές και ένα τσιγάρο. Μετά θα την αφήσουμε στους δικούς της και θα φύγουμε για Αθήνα. Χριστούγεννα πάλι χώρια αλλά έτσι είναι όταν οι γονείς σου ζούνε σε διαφορετικές πόλεις. Θέλεις να τους δεις και αυτούς να περάσεις λίγο χρόνο μαζί τους τώρα που τους έχεις, γιατί μετά, όταν θα φύγουν θα λησμονάς τις στιγμές που είχες την ευκαιρία να τους δεις και δεν το έκανες.

Θα είμαι ανάμεσα σε οικογένεια, σε φίλους αλλά αυτές τις 6 μέρες θα μου λείψει περισσότερο απ' ότι μου έλειψε πέρυσι. Φέτος είναι αλλιώς, στολίσαμε μαζί το σπίτι, και όχι μόνη της όπως τα προηγούμενα Χριστούγεννα, μείναμε περισσότερο μαζί, πήγαμε για ψώνια, περπατήσαμε στην πόλη κάναμε σκέψεις, μοιραστήκαμε χαμόγελα κι ευχές.

Θα με πειράξει που δεν θα είμαστε μαζί τα Χριστούγεννα αλλά η αντίστροφη μέτρηση για να ξαναβρεθούμε έχει ήδη αρχίσει.

3 comments:

Anonymous said...

Της πήρες και μονόπετρο???????? Και γονάτισες για να της πεις όμορφα λογάκια????? (πες ναι, πες ναι!!)
Πραγματικά σας εύχομαι κάθε ευτυχία.
Κοίτα να περάσεις καλά στην Αθήνα, να της πάρεις και πολλά δωράκια και θα περάσουν γρήγορα οι μέρες!!!
Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη!
Φιλάκια

Περιπετών said...

Φίλε μου τι ευχές να σου πρωτοπώ τώρα; Για τις ονομαστικές σας εορτές, για τα Χριστούγεννα ή για το ότι θα ζήσετε μια ζωή ολοκληρη μαζί. Πάντως μου δίνει μεγάλη χαρά να ακούω έστω κι απο δω προς τα πού βαίνουν τα πράγματα.
Πολλά φιλιά

zero2one said...

Δεν είχα πάρει τίποτα χαμπάρι, φίλε μου (μακριά από τα ιστολόγια λόγω έλλειψης χρόνου γαρ).

Με το καλό να τελειώσει η αντίστροφη μέτρησή σας και να αρχίσει να μετράει κανονικά, θετικές στιγμές ζωής!

A wise saying

Home is where your heart is