Pages

Aug 13, 2007

14 ώρες για διακοπές; Που είναι ο Βάγκνερ; Που ειν' ο Πουτσίνι; Που είναι η βαλίτσα μου;

Είμαι στο γραφείο προσπαθώ να μαζέψω τα υπόλοιπα που μου χρωστάνε. ΤΙΠΟΤΑ! Ρε σεις λυπηθείτε με! Δεν έχω μία στην τσέπη, μου χρωστάνε τα άπειρα χρήματα κι εγώ φεύγω διακοπές; Πάμε καλά; Με έχει πιάσει το στομάχι μου με όλη αυτή την ιστορία....

Δεν ξέρω σκέφτομαι από του χρόνου, μόλις περάσουν 10 μέρες από την λήξη της δόσης των διδάκτρων και δεν μου έχουν φέρει χρήματα να μην τους επιτρέπω να έρχονται στο μάθημα μέχρι να τα φέρουν...ααα ας μείνω με τους μισούς μαθητές, τουλάχιστον δεν θα απασχολώ προσωπικό να δουλεύει γι αυτούς που δεν πληρώνουν.

14 ώρες γράφει το ρολόι μέχρι να φύγουμε για διακοπές και δεν έχω ετοιμάσει τίποτα, όπως πάντα άλλωστε. Τελευταία στιγμή τα πετάω όλα στο σάκο με αποτέλεσμα να ξεχνάω τα μισά. προς το παρόν το μόνο που με νοιάζει είναι να φύγω από εδώ και τα προβλήματα μου και να ηρεμήσω μερικές μέρες. Αφήνω πίσω μου μαύρα σύννεφα, σκοτούρες και να προσπαθήσω να ξεδιαλύνω τον μίτο της Αριάδνης στο μυαλό μου.

Χαρά, όμορφες σκέψεις και αισιοδοξία να σας συνοδεύουν πάντα!

2 comments:

Anonymous said...

Να περάσετε τέλεια Χρίστο μου, να ξεκουραστείς από την καθημερινότητα, να χαλαρώσεις για να μπορέσεις να ξεκινήσεις ξανά με καινούρια όρεξη.
Φιλιά πολλά

Anonymous said...

Ελπίζω να περνάτε πολύ πολύ καλά! Οσο για τη σκέψη σου,να΄ξερες πόσες φορές σκέφτηκα τα ίδια...στην πράξη κολλάω :?

A wise saying

Home is where your heart is