Pages

Jun 19, 2007

To BookCrossing στην διημερίδα ξενόγλωσσης εκπαίδευσης νομού χανίων

Η Διημερίδα Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης Νομού Χανίων τα είχε όλα αλλά πάνω απ' όλα πολύ κούραση. Θα αναφερθώ σε νεότερο ποστ για αυτή την εκδήλωση που δύο μέρες μετά ακόμα να συνέλθω από αυτή... Σήμερα σας γράφω για το BookCrossing για το οποίο έχω αναφερθεί ξανά σε προηγούμενα κείμενα.

Το BookCrossing είναι μαγικό. Με μια δωρεάν εγγραφή αποκτάς δεκάδες φίλους, πολλά βιβλία να διαβάσεις και να αφήσεις ελεύθερα για να τα διαβάσουν και άλλοι. Η κοινότητα των Bookcrossers είναι ότι καλύτερο μου έχει τύχει τα τελευταία χρόνια και μπορείτε να τους γνωρίσετε στο www.bookcrossing.com/forum/28.

Φέτος ως εκθεσιάρχης (Θεός να το κάνει λέξη αυτό) βρήκα μια γωνιά και έβαλα το πρώτο επίσημο περίπτερο BookCrossing στα Ελληνικά χρονικά. Η δεύτερη μέρα της διημερίδας είχε μια πολύ μεγάλη έκθεση ξενόγλωσσου βιβλίου με 400 επισκέπτες από όλη την Κρήτη που ήταν καθηγητές και ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών.

Είχα λοιπόν την ευκαιρία να μιλήσω σε αρκετούς από αυτούς και να τους δώσω τρόπους πως να χρησιμοποιήσουν το BookCrossing για την διδασκαλία ξένων γλωσσών. Ανάμεσα στους επισκέπτες που μαγεύτηκαν με την ιδέα του BookCrossing ήταν η μέντορας μου και δασκάλα μου Λιλίκα Κουρή, Ο Λουκ Προδρόμου, συγγραφέας και εκπαιδευτής καθηγητών, η Μαρίζα Κωνσταντινίδη εκπαιδεύτρια καθηγητών η οποία προσφέρθηκε να μου δώσει πάνω από 100 βιβλία για τις OBCZ και αρκετά ακόμα μεγάλα ονόματα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Το περίπτερο ήταν κατασκευή της SilentSoul και της Karry οι οποίες έκανα εκπληκτική δουλειά όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες. Το presentation board είναι από την εταιρία Trend και τα χρησιμοποιώ για πρότζεκτ των μαθητών μου


Ελάτε να πάρετε τα φυλλαδιάκια σας, διαλιέχτε!

Η εκπληκτική δουλειά των κοριτσιών

4 comments:

ZlatkoGR said...

Είπα και θα το ξαναπώ: Πολύ καλή ιδέα, μπράβο, μπράβο, μπράβο και στους 3...

mafaldaQ said...

Μπράβο παιδιά! Εξαιρετική δουλεια!

Anonymous said...

Συγχαρητήρια! Πολύ καλή δουλειά! Φιλιά στα κορίτσια!!!

Dellaporta said...

Και εις ανώτερα !!!!

Αντε και στην έκθεση Θεσ/νικης. {{{hint for Zlatko}}}

A wise saying

Home is where your heart is