Pages

Jun 21, 2007

Σε εξέλιξη

Σε δύο ώρες τελειώνω το διάβασμα και πάω σπίτι να ετοιμαστώ για το αυριανό τετραήμερο ταξίδι στην Αθήνα. Είμαι λιγότερο αγχωμένος απ’ ότι περίμενα. Είναι ένα ταξίδι για συνδικαλιστικά του ΠΑΛΣΟ μιας που είμαι εκπρόσωπος του Συλλόγου στην Ομοσπονδία αλλά και μια ευκαιρία να βρεθώ με την καλή μου μακριά από τα Χανιά για 4 ολόκληρες μέρες.

Αύριο πετάμε στις 11 και μόλις φτάσουμε πάμε να κάνουμε τσεκ ιν στο ξενοδοχείο που πολύ προσεκτικά είναι 100 μέτρα από την Στουρνάρη, την καρδιά των υπολογιστών στην Αθήνα και πολύ κοντά στην Ομόνοια για τις μετακινήσεις μας με το μετρό.

Το πρωί έχει ψώνια και φαγητό και βόλτα στην Ερμού και το βράδυ θα ήθελα να περπατήσουμε σε Πλάκα-Μοναστηράκι και να τσιμπήσουμε σε κανα ταβερνάκι...

Σάββατο πρωί συνδικαλιστικά ευτυχώς στο Τιτάνια μιας που η ΕΣHΕΑ έχει πρόβλημα με το κλιματιστικό... το ευτυχώς το λέω γιατί είναι πολύ κοντά στο ξενοδοχείο που μένουμε. Το βράδυ θα πάμε να δούμε τον Μάικλ Φλάτλει με το RiverDance Show και μετά ίσως μια βόλτα στου Ψειρή ή σε κάποιο Λατινάδικο για χορό.

Κυριακή πρωί και Δευτέρα πρωί συνδικαλιστικά, καλή ευκαιρία για την καλή μου να διαβάσει για τις εξετάσεις της όσο θα λείπω, ή να δει κανένα φίλο της, τόσο κόσμο ξέρει στην Αθήνα!

Τι θα κάνουμε στα ενδιάμεσα εν κατέω, κανα πλανητάριο θα ήθελα, ίσως να δούμε και τους BookCrossers...

θα σας κρατώ ενήμερους από της περιπέτειες στο κολαστήριο της Αθήνας

No comments:

A wise saying

Home is where your heart is