Pages

Mar 15, 2007

Επικίνδυνα πειράματα με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στόχο το άβατο του Παντοκράτορα


Ακούτε Χριστιανοί; Οι ανεγκέφαλοι επιστήμονες με την βοήθεια του Σατανά πάνε να φτιάξουν την νέα Βαβέλ!

Αντιγράφω αποσπάσματα από το άρθρο του Διονύση Μακρή στο www.orthodoxia.gr

Σε εμπόλεμη κατάσταση βρίσκεται εδώ και λίγες δεκαετίες γη και ουρανός. Οι άνθρωποι μεθυσμένοι από τις επιστημονικές αποκαλύψεις επιχειρούν διακαώς να κατακτήσουν το άβατο του Παντοκράτορα. Αποσκοπούν να διαπεράσουν το απόρθητο κέλυφος της δημιουργίας του Σύμπαντος κόσμου και να δημιουργήσουν ολοταχώς μια νέα Βαβέλ στο όνομα της ανεξέλεγκτης πλέον και ασεβούς επιστημονικής έρευνας, η οποία αποτελεί και το βασικό προμήνυμα της εποχής που θα ακολουθήσει. Εποχής μεγάλης θλίψης και πείνας σύμφωνα με τα λεγόμενα σοφών γερόντων της Ορθοδοξίας.

Την στιγμή που οι αποβλακωμένες κυβερνήσεις ασχολούνται με προϋπολογισμούς και απολογισμούς και με την ευημερία των αριθμών, κάποιοι ανεγκέφαλοι εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας, νεο-διαφωτιστές του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικής Έρευνας (CERN) με τη χρηματοδότηση των 19 ευρωπαϊκών χωρών, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, ετοιμάζουν να βυθίσουν την ανθρωπότητα σε βαθύ σκότος.

Ετοιμάζονται να προβούν τους επόμενους μήνες στο μεγαλύτερο πείραμα στην ιστορία της ανθρωπότητας για να ανακαλύψουν –άκουσον-άκουσον- το «σωματίδιο»του Θεού!!! Οι άλογοι και υπερόπτες σιωνιστές επιστήμονες ακολουθώντας τυφλά τα χνάρια των αποβλακωμένων δύσμοιρων συναδέλφων τους που έκτισαν πριν από χιλιάδες χρόνια τη Βαβέλ...

***

Και μετά έλεγα ότι οι Ιρανοί είναι παρανοϊκοί...
"ε ρε γλέντια" που έλεγε και ο καραγκιόζης

Δεν μας λέει ο κύριος Μακρής και για τους Σατανάδες και ανεγκέφαλους Σιωνιστές που δημιούργησαν το Διαδίκτυο για να μπορεί ο ίδιος να προβάλει τις απόψεις του; Ρε ουστ!

Ολόκληρο το άρθρο

2 comments:

Περιπετών said...

Ξου ξυ ξου σατανιστηηηηη άκου εκεί να θες να ανακαλύψεις πράγματα που είναι άγνωστα στον άνθρωπο!! Βλάσφημεεε

Christos said...

xixixi

A wise saying

Home is where your heart is