Pages

Mar 15, 2007

Beatles - LOVE


To LOVE είναι για την ακρίβεια μια θεατρική παραγωγή από τους Cirque du Soleil (τσίρκο του ήλιου) το οποίο συνδυάζει την επανα-ορχηστρομένη μουσική των The Beatles με νούμερα τσίρκου. Το άλμπουμ είναι παραγωγή του Sir George Martin και του γιού του Giles το οποίο κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2006.

Η φιλία ανάμεσα στον George Harrison και τον Guy Laliberte του τσίρκου οδήγησε τον Sir George Martin πίσω στο στούντιο. Χρησιμοποιήθηκαν πολλές από τις αρχικές ηχογραφήσεις του Abbey Road Studios με επαναορχηστρόσεις που χρησιμοποίησαν δείγματα από 130 τραγούδια για να δημιουργήσουν τα 27 μαργαριτάρια του άλμπουμ με μια νέα έκδοση του "While my guitar gently weeps"

Το θέατρο LOVE στο ξενοδοχείο Mirage όπου μπορεί κανείς να παρακολουθήσει την παράσταση των Cirque du Soleil είναι 2013 θέσεων με 6341 ηχεία γύρω από μια κυκλική σκηνή κόστισε κοντά στα $100 εκατομμύρια.

Σε γενικές γραμμές ένα πανέμορφο άλμπουμ με εκπληκτικές εκτελέσεις που σε κάνουν να ανατριχιάζεις. Ένα must have δίσκο που πρέπει να έχουν όλοι οι φίλοι των Beatles.

Κομμάτια από το album LOVE μπορείτε να ακούσετε για μερικές μέρες ακόμα στο player μου, απλά πατήστε PLAY

No comments:

A wise saying

Home is where your heart is