Pages

Dec 29, 2006

Άι χέιτ τιβι


Λατρεύω αλλά και μισώ τις διακοπές των Χριστουγέννων γιατί σαπίζω στην τηλεόραση. Βλέπω μαζεμένη τόση τηλεόραση όση δεν βλέπω όλη την υπόλοιπη χρονιά μαζί.

Στο ΜΕΓΑ όλοι με «κομμένη την ανάσα» παρακολουθούν την μεγάλη σύγκρουση Ελλάδας – Τουρκίας… όσο και να προσπαθεί το κανάλι να το ανάγει σε εθνική υπόθεση τα 250,000€ είναι ο στόχος. Λες και αν κερδίσει ο Έλληνας θα τον συγχαρεί αύριο ο Πρωθυπουργός ή αν κερδίσει ο Τούρκος θα μπει η Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση… α ντε ρε από δω λαπάδες… αν είναι Εθνική υπόθεση τότε δώρισε τα χρήματα στο κράτος σε κάποιον μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Οι Σκοπιανοί θέλουν να ονομάσουν το αεροδρόμιο τους Μέγας Αλέξανδρος και η κυβέρνηση διαφωνεί μέσω της υπουργού εξωτερικών η οποία το θεωρεί απαράδεκτη απόφαση. Ποια είσαι μωρή τσούλα να περιορίσεις την Ελλάδα και την ιστορία της μέσα στα σύνορα σου; Ναι ρε βλαμένη ηλίθια ανιστόρητη, η Μακεδωνία του Μέγα Αλεξάνδρου είναι και στα Σκόπια, και στη Τουρκία και στα σύνορα της Ινδίας. Αν οι Ινδοί αποφασίζανε να ονομάσουν κάποιο αεροδρόμιο του Μέγα Αλέξανδρο θα ήταν τιμή μας, τώρα είναι προσβολή… πότε θα καταλάβετε ρε παπάρες πολιτικοί ότι εξάγουμε ιστορία και πολιτισμό και ότι αυτή η πολιτική μονομανία της άριας ελληνικής φυλής δεν οδηγεί πουθενά;

Στον ΑΛΦΑ ο Μικρούτσικος δίνει €1000 σε όποιο από τα δύο ζευγάρια χορέψει καλύτερα τσάμικο rnb και ροκ εν ρολ. Τέσσερα σούργελα να κοπανιούνται στην πίστα υπο το χειροκρότημα των λοιπών ηλιθίων.

Στην βέρα στο δεξί μετά από 5 επισόδεια συμβαίνει επιτέλους αυτό το οποίο σχεδόν όλοι ξέραμε με μια λεπτομέρια. Θα πυροβολίσουν τον Στράτο στην εκκλησία. Ρεεεε τον ξέρω τον μαλάκα τον Φως-κολο θα μπει η βλαμένη μπροστά του και θα φάει την σφαίρα… πάμε στοίχημα; Μέσα! Κέρδισα ένα ωραίο μπολ παγωτο σοκολάτα από Δελιωλάνη και η μαλάκω κατέλειξε στο νοσοκομείο… σιγά μην πεθάνει…. Θα την βλέπουμε να σπαρταράει για καμιά 20αριά επεισόδια.

Η βλακεία συνεχίζεται… μέχρι τις επόμενες διακοπές μου καλή τηλεθέαση και ο θεός μαζί σας

4 comments:

Anonymous said...

Παρεπιπτόντως σήμερα πέθανε κι άντρας της Δανδουλακη, o Mάριος Πλωρίτης.

Η ελληνική τιβι είναι μπαζοτιβι κι απορώ τι κάθονται και κάνουν όλοι εκείνοι που είναι με το τηλεκοντρόλ στο χέρι.

Μιλάμε για απόλυτη αποβλάκωση!!!

Anonymous said...

pesta xrisostome

Anonymous said...

Δυστηχώς είμαστε τόσο χάλια γιαυτό και μας σερβίρουν σκουπίδια.όλοι μας γυρνάμε απο τη δουλεία και βάζουμε την τηλεόραση να μας ξεκουράσει με τα πόδια πάνω στον καναπέ.δεν θέλουμε πράγματα δύσκολα απλά εύκολα προς κατανάλωση λίγο τσόντα,λίγο ξύλο και αρκετό ξεκατίνιασμα.είναι έτσι η ζωή που η κολωκοινωνία μας ρουφάει κάθε όρεξη για σκέψη.βλέπεις τους Φακέλους του Παπαχελά,αλλά εγώ προσωπικά δέν μπορώ να σκεφτώ εκείνη την ώρα ή να κατανοήσω.
Άλλες φορές σκέφτομαι ότι ίσως μας θέλουν τέοια άβουλα όντα.Μας αποβλακώνουν και είναι εύκολο μετά να μας σερβίρουν τα πάντα.Ενώ συζητούσαν τα κανάλια για τις γαλοπούλες και το γιορτινό τραπέζι, αυτοί μας μπηδούσαν στη Βουλή με τον νέο προυπολογισμό.Νοιάστηκε κανένας,ενδιαφέρθηκε κανένας?Μπα...τους ένοιαζε η γαλοπούλα...

Christos said...

ioannis ακριβώς αυτό που σκέφτομαι. Πρόβατα είμαστε, θυμίζουμε τους αρχαίους ρωμαίους που τους πρόσφεραν άρτο και θέαμα για να μην ξέρουν τι γίνεται με τα υπόλοιπα

A wise saying

Home is where your heart is