Pages

Nov 22, 2006

My name is Bond, James Bond


James Bond και να μην το δεις στην μεγάλη οθόνη, είναι σαν να έρχονται οι Rolling Stones στην γειτονιά σου και να λες, άσε θα τους στο βίντεο, ιδίως αν πρόκειται για το ριμέικ της πρώτης ταινίας και βιβλίου του Ian Flemming Casino Royal.

Η μουσική του Dave Arnold εκπληκτική όπως πάντα άλλωστε ντύνει σωστά την ταινία χωρίς να βγαίνει από πάνω.

Η σκηνοθεσία πολύ καλή, οι διάλογοι σε μερικά σημεία εκπληκτικά καλοί για να είναι αγγλικοί, σε κρατάει καθηλωμένο μέχρι το τέλος.

Ο Daniel Craig δεν πείθει στην αρχή ότι μπορεί να περάσει για James αλλά μέχρι το τέλος της ταινίας σου αφήνει μια καλή γεύση.


The babe, κοινώς το μωρό. Πλέον σε κάθε ταινία η πρωταγωνίστρια έχει την δικιά της παράγραφο. Δεν μπορώ να πω ότι με έχει ενθουσιάσει σε κάποια από τις προηγούμενες ταινίες της. H Eva Green έχει μια άγρια ομορφιά σε σημείο που μπορεί να μην είναι και όμορφη, και σαν ηθοποιός θέλει ακόμα λίγο για να ωριμάσει. Κατα τα άλλα μια χαρά πόδι και στήθος έχει η κοπέλα.

Σε γενικές γραμμές άν έχετε δει έστω και μια ταινία του James Bond μην χάσετε αυτή.

Βαθμολογία: 4/5

Περισσότερα για την Eva Green στην Wikipedia
H Eva Green στο youtube σε ένα κολάζ φωτογραφιών

2 comments:

Anonymous said...

Όλες τις άκυρες γκόμενες πας και σταμπάρεις στις ταινίες ρε παιδάκι μου, τη μια την Κέιτι Χολμς, την άλλη τούτη δω την "αναιμική" όπως παντού διαβάζω για αυτήν. Περίεργο γούστο έχεις βρε αδερφάκι μου.

Anonymous said...

Χάλια και η γκόμενα, χάλια ο Μπόντης, χάλια και η ταινία ως James Bond. Καλή ως ανεξάρτητη ταινία αλλά όχι ως συνεχιστής του Sean Connery

H γυναικάρα ήταν η γκόμενα του Δημήτριου στην ταινία

A wise saying

Home is where your heart is