Pages

Oct 13, 2006

Ένας είναι ο Sonny Crockett

και αυτός δεν είναι ο Colin Farrell, σκιά του μεγάλου Don Johnson. Δεν έχει ούτε τον τύπο, ούτε το στυλ, σαν να έβαζες τον Mr. Bean να κάνει τον James Bond.
Ο Jammie Foxx μετά τον εκπληκτικό Ray κάνει και την τρίτη του συνεχόμενη πατάτα μετά τα Stealth και Jarhead, μία μαϊμού που ακολουθά τον ξανθογκόμενο Φάρρελλ ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον Αλέξανδρο και το μόνο που δεν έβγαλε από την θήκη του ήταν ένα χαζόσπαθο.
Η ταινία του Michael Mann είναι ένα σκουπίδι και προσβολή για την κληρονομιά του Miami Vice. Η μουσική του John Murphy ήταν το μόνο που με κράτησε για να μην φύγω από τον κινηματογράφο να φέρω ντομάτες από την λαχαναγορά να τις πετάξω στην οθόνη.
Η υπόθεση ρηχή, οι διάλογοι λες και ήταν γραμμένοι από δεκάχρονο με εξαίρεση την σκηνή που ο Κρόκεττ κρατάει μια χειροβομβίδα και λέει "άνθρωποι θα έρχονται εδώ και θα λένε, ωραία ταπετσαρία, τι είναι Τζάκσον Πόλλακ; Όχι είναι Χοσέ Γιέρο πιτσιλισμένος στον τοίχο.
Γενικά, καλύτερα να έδινα 7€ στο γυφτάκι με το ακορντεόν που συνάντησα στο δρόμο και να πήγαινα σπίτι να κοιμηθώ νωρίς
Βαθμολογία 1/5

2 comments:

toolman said...

ipervoles, i tainia itan poli kali pistevo! kai o michael mann to xe pei alloste pos den ithele na anaviosei tin seira alla na kanei kati kainourio patontas pano tis. 1/5 sto miami? diladi sti roda tsanta kai kopana ti tha evazes??????

Anonymous said...

Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ σε ό,τι αφορά τη σύγκριση Τζόνσον και Φάρελ. Πού να φτάσει σε λεπτότητα γοητείας τον Ντον Τζόνσον ο επιεικώς μέτριος Φάρελ που μας ξεφτίλισε και τον Αλέξανδρο συν τοις άλλοις; Αυτό, καθώς και η απουσία κουστουμιών Αρμάνι, με έκαναν να μη δω την ταινία. Τουλάχιστον τα δικά μου 7 ευρώ θα ξοδευτούν για κάτι καλύτερο (μέχρι την επόμενη πατάτα που θα δω στο σινεμά δηλαδή!)

Lillian

A wise saying

Home is where your heart is