Pages

Oct 28, 2006

Η Μέλανι το βίντεο με τον δονητή και πως έχασε την εκπομπή της στην Τηλεόραση


Θα μπορούσα να είχα βάλει μεγαλύτερο τίτλο η απλά ένα μικρότερο όπως Η Μέλανι και ο δονητής της, ίσως έτσι να είχα τραβήξει ένα μεγαλύτερο μέρος μπλογκο-αναγνωστών. Η Μέλανι Μαρτίνες (γεννηθείς το 1972) έχει ή μάλλον είχε σειρά στο παιδικό πρόγραμμα του PBS όπου ήταν η οικοδέσποινα του Good night Show και όπου έπαιζε παιχνίδια, τραγουδούσε, έλεγε παραμύθια, έδειχνε κατασκευές και έδινε συμβουλές.

Το 1999 η Μαρτίνεζ πήρε το ρόλο μιας μαθήτριας σε 2 βίντεο των 30 δευτερολέπτων με τίτλο Technical Virgin και Boys can wait σατιρίζοντας τα δημόσια βίντεο για αποχή από το σεξ σε νεαρές ηλικίες. Το ένα βίντεο είχε να κάνει με τις αρετές του πρωκτικού έρωτα και το άλλο προωθούσε τους δονητές. Σκηνοθέτης των βίντεο ο David Mack τα βίντεο παρουσιάστηκαν στο www.technicalvirgin.com .

Τον Ιούλιο του 2006, 7 χρόνια αργότερα, το PBS αποφάσισε ότι η Μέλανι δεν κάνει για το ρόλο της στο παιδικό πρόγραμμα και την απέλυσε, βάζοντας θέμα που έκανε για άλλη μια φορά την διαμάχη για την ελευθερία της τέχνης να ξεσπάσει. Πλέον στο σάι http://www.technicalvirgin.com/ μπορείτε να υπογράψετε την αίτηση να επιστρέψει η Μέλανι πίσω... όχι ότι θα αλλάξει και τίποτα αλλά όπως είπε κάποιος η μάχη που χάθηκε είναι αυτή που δεν έδωσες ποτέ.

Ορίστε το ένα από τα δύο επίμαχα βίντεο

No comments:

A wise saying

Home is where your heart is