Pages

Oct 11, 2006

Η πρώτη νύχτα


Έκλεισα τα μάτια μου, ο καναπές δεν είναι και ότι καλύτερο για να κοιμηθείς και ας κοστίζει περισσότερο απ ότι το κρεβάτι μου που θα έρθει την άλλη εβδομάδα.

Άνοιξα τα μάτια μου, σκοτάδι. Δεν έχω συνηθίσει ακόμα τους καινούριους ήχους. Το μονότονο βουητό του ψυγείου, την πτώση μιας στοίβας cds, σας έχω πει πόσο αγαπώ τις στοίβες; Ένα αυτοκίνητο πέρασε από κάτω με ένα ελληνικό χαζοτράγουδο να παίζει στην διαπασών.

Στριφογύριζα αρκετή ώρα, ο καναπές έχει μία κλήση προς τα μέσα για να κάθονται σωστά τα πολύ μεγάλα μαξιλάρια του. Δεν μπορούσα να βρω μια σωστή θέση με τίποτα. Σκεπαζόμουν με το πάπλωμα: ζέστη, το πέταγα: κρύο Ο ύπνος με πήρε νωρίς το πρωί, δεν άκουσα καν την Λαϊκή Αγορά της Τετάρτης από κάτω.

Το πρωί ήμουν σαν το ζόμπι. Έβγαζα βιβλία από τις βαλίτσες και τακτοποιούσα τα πράγματα στις αμέτρητες ντουλάπες. Πήγα για φωτιστικά στον συνεταιρισμό ηλεκτρολόγων, έχει εκπληκτικά πράγματα και πολύ φθηνά, αύριο θα πάω για υδραυλικά... πάω να κουβαλήσω ένα κάρο βιβλία πάλι μπας και αδειάσει η βιβλιοθήκη να την μεταφέρω...

Του μπι κοντίνιουντ...

3 comments:

nkaminakis said...

θα σε σκίσω....... με έχεις κλάσει κανονικά...

Christos said...

ήθελες να κοιμηθούμε αγγαλίτσα στον καναπέ μου; Σόρρυ δεν το είχα καταλάβει... απόψε τι κάνεις; :-)

Anonymous said...

to housewarming party pote einai eipame?

A wise saying

Home is where your heart is