Pages

Sep 19, 2006

My name is Mahir. I kiss you!


Ο Μαχίρ Κάγκρι (Mahir Cagri) έδωσε νέο ορισμό στις φράσεις "διασημότητα του διαδικτύου" και "διαδικτυακό παραλήρημα". Γεννημένος στην Σμύρνη λίγο θα πίστευε ότι η προσωπική του σελίδα στην οποία μιλάει για τα χόμπι του και έχει μερικές φωτογραφίες θα είχε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες με αποκορύφωμα τον Ιούλιο του 1999 όταν 310.000 χρήστες επισκεφτήκαν την σελίδα του σε μια μέρα.

Έτσι ο Μαχίρ έγινε φαινόμενο με δεκάδες χιλιάδες οπαδούς, γυναίκες από ολόκληρο το πλανήτη να του στέλνουν φωτογραφίες, προγραμματιστές να φτιάχνουν σελίδες με θέμα τον Μαχίρ, παιχνίδια στα οποία παίζεις πινκ-πονκ μαζί του κ.α. H mahirmania εποχή είχε ξεκινήσει.

Στο μέγιστο της επιτυχίας του κυκλοφόρησε στο Ίντερνετ ένα mp3 στο οποίο κάποιος διαβάζει την σελίδα του με τα σπαστά Αγγλικά του. Το mp3 αυτό έφτασε να είναι το πρώτο σε κατέβασματα (downloading) στο δίκτυο για πολύ καιρό. Το όνομα του "She can stay my home.mp3"

Μετά τον μεγάλο σεισμό στην Τουρκία ο Mahir κυκλοφόρησε το "I kiss you" ένα σίνγκλ που έκανε πλέον σε στούντιο του οποίου τα έσοδα πήγαν για τους σεισμοπαθείς.
Εμφανίστηκε στο Larry King Show και φημολογείται ότι κέρδισε πολλά χρήματα με τις δημόσιες εμφανίσεις του.


Η πρωτότυπη σελίδα του: http://www.istanbul.tc/mahir/mahir/
Πληροφορίες στο Wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Mahir

Κυρίες και κύριοι απολαύστε τον Mahir


No comments:

A wise saying

Home is where your heart is