Pages

Jul 11, 2006

Κοίτα με στα μάτια... αν μπορείς

- Τι κοιτάς πρώτα σε μια γυναίκα;
- Αν περιμένεις να ακούσεις τα βυζιά της από μένα είσαι γελασμένη
- Είσαι ψεύτης, φύσηξε τον καπνό της πάνω μου σε ένδειξη αποδοκιμασίας.
- Είμαι... αλλά πάντα πάω πρώτα για τα μάτια της, προσπάθησα να μην δείξω ότι με ενόχλησε αυτό που έκανε γιατί με ενόχλησε και το ήξερε.
Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν θα μπορούσα να σε κοιτάξω στα μάτια για πάνω από λίγα δευτερόλεπτα. Ίσως γιατί ξέρω ότι τα μάτια λένε περισσότερα απ' ότι θες να πεις και φοβόμουν μην διάβαζες τα δικά μου. Τελευταία τα πάω καλύτερα, αισθάνομαι περισσότερο ασφαλής. Μπορώ να σε κοιτάξω στα ίσια και να αντιμετωπίσω την κάθε ματιά σου όσο διερευνητική και αν είναι. Κάνω την ψυχή μου άβυσσο ώστε όσο περισσότερο κοιτάς μέσα σε αυτή τόσο και εκείνη να κοιτάει μέσα σε εσένα.
Βρήκα και ένα παιχνίδι που μπορεί να σου αρέσει, ένα παιχνίδι που πρέπει να κοιτάς στα μάτια την Σάλλυ για να δεις ποιος θα γυρίσει πρώτος.
- Εντάξει κοιτάω και τα βυζιά της...αν και με τραβάει περισσότερο το χώρισμα στο στήθος της, είναι ένα καθαρά εγκεφαλικό παιχνίδι... ρε η συζήτηση δεν έχει να κάνει με τα μάτια;
- Ακριβώς σε αυτό θέλω να καταλήξω... άντρες

1 comment:

nkaminakis said...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Χρήστο, αλλά με τις γυναίκες σε τέτοια θέματα δεν βγάζεις άκρη.
έχουμε τις περιπτώσεις:
1) Το στήθος της είναι όμορφο, δεν φοράει ντεκολτέ. Εσύ το παρατηρείς, αλλά δεν καρφόνεσε, ίσως γιατί δεν αισθανόταν καλά σημέρα και δεν ήθελε να προκαλέσει. Όμως πεθαίνει να δει έστω και ένα βλέμμα προς το στήθος της. Έτσι για να αισθανθεί καλύτερα, και να βλαστήμα την ώρα και τη στιγμή που φόρεσε το μπλουζάκι που της έφερε η μεγάλη αδερφή της μητέρας της. Στο τέλος θα σκευτεί "άντρες. αμα δεν σας δείξουμε λίγο στήθος δεν κάνετε τίποτα. Μα τι? δεν του άρεσα?? αφού έχω ωραίο στήθος."

2) το στήθος της είναι όμορφο, και φοράει κάποιο ντεκολτέ. Θα είναι η δεύτερη φορά που σε συναντά, και θέλει να δει εάν θα προσέξεις το στήθος της, ή γιατί το μπλουζάκι της περίπτωσης 1. είναι λερομένο. Εσύ τι θα κάνεις? Θα προσέξεις διακριτικά και πάλυ και δεν θα σχολιάσεις. Θα το καταλάβεις ότι έβαλε κάτι πιο αποκαλύπτικο, αλλά δεν θα δώσεις σημασία... εδώ συνήθως κοιτάζεις και άλλες πλευρές (rear sides) της "κατάστασης" αλλά και κοιτάζεις στα μάτια για να μη καρφοθείς. Έτσι και αλλιώς αν κοιτάξεις στο στήθος της θα το καταλάβει, αν την κοιτάξεις στα μάτια (επίμονα) θα καταλάβει ότι κοίταξες το στήθος της. Σου άρεσε αλλά θέλεις να είσαι διακριτικός. Θα αισθανθεί καλύτερα, και θα πεί "άντρες. Του άρεσε το στήθος μου τελικά. Αλλά θέλει να το παίξει υπεράνω."
3) έχει ωραίο στήθος, τα έχει φτάσει στον θεό, και φοράει ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ (ίσως για να ικακοποιήσει την ματαιοδοξία της). Αντικειμενικός σκοπός είναι να σε προκαλέσει. Να σε τσιτώσει. Να δεί αν είσαι υπεράνω όπως στην περίπτωση 2 (υποπερίπτωση 3.1)ή gay (υποπερίπτωση 3.2).

Υποπερίπτωση 3.1) Έαν τα μάτια σου παίζουν σαν σπόντες γαλλικό μπιλιάρδο ανάμεσα στα μάτια της και το στήθος της θα το καταλάβει. "άντρες, τελικά του άρεσει το στήθος μου, αλλά μόνο αυτό έχω? Τι στο καλό και όλες οι συζητήσεις που κάναμε?? Μόνο αυτό προσέχει σε μια γυναίκα? ΑΝΤΡΕΣ"
Υποπερίπτωση 3.2) "Άντρες ... μα καλά, κανένας άντρας δεν υπάρχει τελικά? Όλο στους gay πεύτω?? Πάει χάθηκαν οι άντρες"

4) Δεν έχει ωραίο στήθος, δεν φοράει ντεκολτέ. Αδύνατον... Όλες οι γυναίκες πιστέυουν ότι έχουν (αν όχι τέλειο στήθος, τουλάχιστον όμορφο, θελκτικό) Άπλα έτυχε το μπλουζάκι να είναι πρόχυρο στην καρέκλα και το έβαλε. Σιγά μην σιδέρωνε. "Άντρες, άμα δεν του αρέσω έτσι να πάει να βρεί καμία άλλη χαζόμπάρμπυ..."

5) Δεν έχει ωραίο στήθος, φοράει κάποιο ντεκολτέ. όπως η περίπτωση 2.

6) Δεν έχει ωραίο στήθος, και φοράει ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Η προσωποποίηση της ανικανοποίητης ματαιοδοξίας. Κάνει τα πάντα για να προκαλέσει. Όπως η περίπτωση 3.

Συμπέρασμα: Ότι και να κάνεις και να πείς... δεν γλιτώνεις... "Άντρες....."

A wise saying

Home is where your heart is