Pages

Apr 30, 2006

Φοβάμαι


Φοβάμαι. Φοβάμαι να ερωτευτώ, να κάνω όνειρα. Ο έρωτας σε ανεβάζει τόσο ψηλά, αλλά η απογοήτευση σε ρίχνει κάτω αργά, βασανιστικά, βίαια.

Γνώρισα την γυναίκα της ζωής μου. Δεν ξέρω αν τελικά θα καταλήξει πουθενά αυτή η σχέση μιας που είμαι διάσημος πλέον και μουσειακό κομμάτι για την αποτυχία μου με τις γυναίκες. Αλλά είναι από τις δύο τρεις φορές στην ζωή μου που νιώθω τόσο σίγουρος. Οι άλλες δύο φορές κατέληξαν σε μια άνευ προηγουμένου αποτυχία.

Νιώθω σαν να προσπαθώ να σταματήσω μια βόμβα. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και ποτέ υπέρ μου. Ξέρω ότι μια λάθος κίνηση θα τα καταστρέψει όλα. Το κόκκινο καλώδιο, το μαύρο ή το μπλε;

4 comments:

Anonymous said...

Δεν θα έγραφα τίποτε. Θα σταματούσα σ'ενα λινκ μπλογκ αλλά πάω-έρχομαι, πάω-έρχομαι...

Σας κατανοώ απόλυτα. Απόλυτα. Εγώ κάνω κ κάτι χειρότερο. Διαλέγω κ μπλέκω σε ιστορίες που ξέρω εκ των προτέρων πως είναι αδιέξοδες, ιστορίες στις οποίες θα γίνει ένα μπρουχαχα κ θα αποχωρήσω καταχυροκροτούμενος.

Τί να κάνουμε; Ο καθένας παίρνει ό,τι έχει το κουράγιο να δώσει.

triantara said...

δεν μπορώ την πολλή αισιοδοξία! ;)

απλά να πω ότι το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τα δώσετε όλα μέχρι τελικής πτώσης. έτσι τουλάχιστον όταν χάσετε, να ξέρετε ότι δεν είσασταν δειλοί. κι αν η γυναίκα που θελήσατε δεν το καταλάβει, τότε σίγουρα δεν χάσατε εσείς...
άντε, και μια ρακή για μένα γιατί η Κρήτη είναι μακριά ακόμα ρε γμτ...

Кроткая said...

χαμογέλα. και κάνε ό, τι σου ρθει... και κυρίως ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ οτι όλα θα πάνε καλα!

Baltazar said...

Να διαφωνήσω με τη φίλη krotkaya και να πω ότι το κλειδί είναι ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν όλα παν καλά ή αν πάνε χάλια. Μόνο έτσι θα είσαι άνετος και "θα σου βγει".

A wise saying

Home is where your heart is