Pages

Apr 13, 2006

Κάποιος έγραψε


"Έρχεται μια μέρα στη ζωή σου που όλα αλλάζουν. Ο ήλιος σου φαίνεται πιο λαμπερός, το φεγγάρι χαμογελαστό και η ζωή ωραία. Είναι η μέρα που ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα με την μορφή του άλλου σου μισού, του άγγελου σου, της αδερφής ψυχής σου! Άρπαξε λοιπόν την ευκαιρία και γίνε ευτυχισμένος! Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να χαμογελάς!!!"

Καταρχήν τρία ερωτηματικά είναι πολλά. Ένα δηλώνει θαυμασμό. Τρία τι δηλώνουν; Εγώ θα ανησυχούσα πολύ αν έβλεπα πολλά θαυμαστικά μαζί, λες και προσπαθεί να σε πείσει για κάτι σπρώχνοντας. Ο νέος μας πατατοκόφτης!!! Κατ' ευθείαν από την Γερμανία!!!, Κόβει τις πατάτες στην στιγμή!!! Πάρτε τον τώρα!!!!!!

Τώρα αυτό το όλα αλλάζουν τι το ήθελε; Για να αλλάξουν όλα μόνο ένα πράγμα μπορεί να συμβεί, να πεθάνεις. Ακόμα και φυλακή να πας δεν αλλάζουν όλα. Εσύ είσαι ο ίδιος παλιοχαρακτήρας που κατέληξες εκεί. Αν είσαι 150 κιλά και πάθεις καρδιακό και την βγάλεις δεν αλλάζουν όλα. Πάλι 150 κιλά θα είσαι και μετά.

Επειδή ασχολούμαι με την αστρονομία ερασιτεχνικά ο Ήλιος δεν λάμπει περισσότερο εκτός και αν είχε σύννεφα τις προηγούμενες μέρες και το φεγγάρι δεν μπορεί να χαμογελάσει, στην καλύτερη περίπτωση να έχει την έκφραση όπως στην Κραυγή του Μουνχ (βλέπε εικόνα)

Και για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα:
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΈΡΧΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ! (εκτός και αν είναι η γειτόνισσα από κάτω που της τελείωσε η ζάχαρη και ήρθε με μια κούπα να σου ζητήσει λίγη, και δεν περνάς μέσα να σου φτιάξω εγώ τον καφέ κλπ κλπ

Για όλους τους άλλους, καλά θα κάνετε να πετάξετε το κολο-κοντρολ της τηλεόρασης, να ανοίξετε την κολοπορτα και να βγείτε έξω να τον αναζητήσετε γιατί δεν έχει ιδέα που μένεις και δεν τον νοιάζει κιόλας αν σαπίσεις μπροστά στο χαζοκούτι ή στο πι-σι

Ευχαριστώ για την κατανόηση σας, καληνύχτα σας

1 comment:

Anonymous said...

Υπάρχει ένα βιβλίο που θα πρέπει νομίζω να διαβάσεις. Το έχει γράψει ο Πασκάλ Μπρυκνέρ και λέγεται "Η αέναη ευφορία" (όχι εφορία, μην τρομάζεις) και μιλάει για την τρομοκρατία της ευτυχίας στη σύγχρονη κοινωνία, όπου το μεγαλύτερο ταμπού τελικά είναι να πεις ότι δεν είσαι ευτυχισμένος. Εσύ έχεις πέσει σε αυτήν την παγίδα νομίζω. Κάθεσαι και περιμένεις τη στιγμή που θα σου συμβεί το φοβερό αυτό γεγονός του έρωτα, και δυστυχείς συνεχώς από την ανεκπλήρωτη προσδοκία. Μη μασάς.

Lillian

A wise saying

Home is where your heart is