Pages

Dec 29, 2005

Γρήγορα μια συμβουλή!

Σήμερα έμαθα ότι πέθανε η μητέρα μιας πρώην φίλης μου… πως είναι δυνατόν κάποιος φίλος να γίνεται πρώην φίλος είναι μια μεγάλη μεγάλη ιστορία. Ας πούμε ότι Για την Τζέιν αυτής της ιστορίας κατέβασα τον ουρανό με τα’ άστρα στα πόδια της, και μετά ήθελε να μου κάνει και ψυχανάλυση γιατί είμαι προβληματικός και δεν μπορεί να έχει προβληματικούς φίλους. Της έκοψα την καλημέρα μιας που όποτε θα την κοίταγα στα μάτια θα έβλεπα τον προβληματικό της φίλο. Η συμπεριφορά της δεν άλλαξε, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Όταν την ξέχεσα και της είπα ότι δεν θέλω να την ξαναδώ μπροστά μου άρχισε να λέει τα μύρια όσα πίσω από την πλάτη μου. Επειδή έχουμε κοινές παρέες όταν ήξερα ότι θα ήταν εκεί δεν πήγαινα. Το καλοκαίρι με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν θα μπορούσε να μου μιλήσει μιας που θα βρισκόμασταν στο ίδιο τραπέζι. Επειδή την ξέρω καλά συμφώνησα με την προϋπόθεση να μείνει μέχρι εκεί. Όταν με είδε άρχισε να με αγκαλιάζει και να με φιλάει λες και δεν είχε συμβεί πράγμα. Από τότε χαθήκαμε επειδή το επεδίωξα και την είδα κατά τύχη στον κινηματογράφο στην πρεμιέρα του Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας και σε μία έξοδο όπου δεν με προειδοποίησαν ότι θα ήταν και αυτή εκεί. Κράτησα τις αποστάσεις και στις δύο περιπτώσεις. Τι να κάνω τελικά; Να πάω στην κηδεία αύριο το πρωί ή να την αγνοήσω εντελώς;

2 comments:

Anonymous said...

Αυτος που ξερει καλυτερα εισαι εσυ...και μονο εσυ..οτι και να πει ο ενας η ο αλλος δεν μετραει,οσο μετραει το τι ΕΣΥ θελεις πραγματικα να κανεις.Ξερεις τι θελεις να κανεις,και θα το διαπιστωσεις αν ξαναδιαβασεις οσα εγραψες...Ετσι πιστευω..Ακολουθησε αυτο που νιωθεις,καλο η κακο δεν εχεις να απολογηθεις σε κανενα..
:) :*

Your Man said...

Οι θάνατοι χωρίζουν και οι θάνατοι ενώνουν. Οι θάνατοι αλλάζουν τον άνθρωπο. Οι θάνατοι φέρνουν κοντά αδέλφια που δε μιλιόντουσαν για χρόνια.

Δεν ξέρω τι τύπος είσαι (δεν προλαβαίνω να διαβάζω blogs αυτό τον καιρό και είσαι νέο entry) αλλά εγώ θα πήγαινα και θα έτρεχα να της φέρω και τον καφέ εκεί που θα κάθεστε για να της δείξω ότι εκεί στα δύσκολα.

Και ας μη γίνει ποτέ τίποτα.

A wise saying

Home is where your heart is