Pages

Oct 4, 2005

Τα γενέθλια της Τζέιν

Χθες η Τζέιν είχε γενέθλια. Το έμαθα εντελώς τυχαία την Κυριακή. Είχα πάει αμέσως μετά την επιστροφή από τον Καλλικράτη στο Κουμ Καπί για καφέ με ένα φίλο και ήταν εκεί με μια φίλη της. Η συζήτηση γύρισε στα ζώδια και η φίλη της μου ψιθύρισε ότι η φίλη μου αύριο έχει γενέθλια.

Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση αγοράς τούρτας, κεριού με ερωτηματικό, χαρτοπετσετών με τον Γουίνι, πιάτων με τον Σπάιντερμαν και κουταλιών ώστε η όλη διαδικασία να μην πάρει πάνω από 10 λεπτά, ο χρόνος διαλλείματος πριν το επόμενο μάθημα. Στην φούρια μου ξαναχτύπησα (για πολλοστή φορά) την ζάντα καθώς ξύρισα το πεζοδρόμια μπροστά από το Σούπερ-Μάρκετ. Σε κατάσταση πανικού να ανέβω στον πρώτο να πάρω τα ποτηράκια, να κατέβω στο ισόγειο να βρω κουταλάκια, να ξανά ανέβω στον πρώτο γιατί ξέχασα τις χαρτοπετσέτες, δημόσια υπηρεσία το καταντήσατε το σουπερ-μάρκετ... τέλος πάντων τα κατάφερα.

Σκάμε στην τάξη της με Happy Birthday to you προσφορά της χορωδίας του τμήματος Lower του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Χ. Σωτηρόπουλος... δεν υπήρχε η αναμενόμενη χαρά από την ίδια, αλλά τουλάχιστον φάγαμε λίγο γλυκό, το μόνο αντικείμενο που ανήκει στην κατηγορία "τρόφιμο" που είχαμε βάλει στο στόμα μας με εξαίρεση τις 4 βόμβες καφεΐνης που προηγήθηκαν.

No comments:

A wise saying

Home is where your heart is