Pages

Sep 15, 2005

Ο Μέρφι χτυπάει πάντα δυο φορές

Το μεσημέρι δεν μπορούσα να χαλαρώσω και είπα να πάρω τον καινούριο μου χαρταετό και να πάω στην παραλία να τον πετάξω. Είναι ο πρώτος ακροβατικός χαρταετός που πετάω και γενικά η όλη φιλοσοφία είναι λίγο διαφορετική. Καταρχάς είναι όλα πιο γρήγορα και θέλει πολύ δουλειά σωματική, είναι σαν να χορεύεις για να κάνεις τις μανούβρες.
Μην νομίζετε ότι όλα αυτά κατάφερα να τα κάνω για να σας τα διηγηθώ, απλά τα είδα στο συνοδευτικό βίντεο. Η προσωπική μου εμπειρία είναι πολύ μα πολύ πιο αστεία.

Καταρχήν δεν κατάφερα να τον απογειώσω. Όσο και να τραβούσα δεν υπήρχε περίπτωση να σηκωθεί. Η καλύτερη προσπάθεια ήταν 2 δευτερόλεπτα, όπου πήρε μια απότομη αριστερή και κάρφωσε σαν τις μετοχές που πήρε ο πατέρας μου εκείνης της γνωστής φούσκας του χρηματιστηρίου.

Μετά από δύο ντουζίνες άπειρων προσπαθειών αποφάσισα να τα μαζέψω και να φύγω. Έφτασα σπίτι με μόνο στόχο να κάνω ένα ωραίο ζεστό ντουζ να χαλαρώσω. Μπαίνω στο ντουζ, κλείνω την συρώμενη πόρτα που εγκατέστησα μόνος μου και γι αυτό μπορείς να εγκλωβιστείς μέσα χωρίς να το καταλάβεις, που σημαίνει έκαστος στο είδος του και άσε τους υδραυλικούς να κάνουν εγκαταστάσεις.

Σταγόνα νερό! Δεν είχε πίεση οπότε αν μένεις σε όροφο δεν έχεις νερό! Ντύσου πρόχειρα (και βάλε το κραγιόν σου) άντε στο ψυγείο να πάρω τα 3 μπουκάλια και να πάω να πλυθώ με σούπερ-παγωμένο νερό από ψυγείο 3 αστέρων μπρρρ!

Μόλις βγήκα από το ντουζ άρχισε να βρέχει! Ήμαρτον!

No comments:

A wise saying

Home is where your heart is