Pages

Jan 27, 2012

- Το καλοριφερ το αναβεις καθολου; - Αλλοιωνει το χειμωνα ρε φιλε !!!

Ο χειμώνας δεν είναι σήμαχος φέτος. Το πετρέλαιο έχει χτυπήσει 1€ το λίτρο και έξω έχει από 2 - 9 βαθμούς κελσίου. Χρόνια είχαμε να δούμε τόσο κρύο που να διαρκεί τόσο πολύ. Λες και βάλθηκε και αυτός μαζί με την οικονομική κρίση να ξεπατώσουν τον Έλληνα, ο οποίο αρνείται να γεμίζει το λέβητα με 1 τόνο ή και 2 όπως άλλες χρονιές και παραγγέλνει πετρέλαιο ίσα ίσα για να βγάλει τον μήνα.

Από την άλλη ψάχνει για άλλες πηγές θέρμανσης πιο οικονομικές. Όσοι είχαν διακοσμητικά τζάκια τα ανάβουν μιας που ο τόνος τα ξύλα είναι πολύ φθηνότερα.

Εμείς επιλέξαμε κλιματιστικά ινβέρτερ και έχουμε μείνει πολύ ικανοποιημένοι από την σχέση τιμής απόδοσης αλλά και κατανάλωσης σε σχέση με το πετρέλαιο με μία ετήσια διαφορά της τάξεως των 500€ θα τα αποσβέσουμε σε 3-4 χρόνια.

Βέβαια το τζάκι μπορεί να μην είναι η καλύτερη δυνατή λύση αλλά τουλάχιστον είναι πιο σέξι



 

3 comments:

candy's τετραδιάκι said...

Το θέμα είναι οτι με το τζάκι απο μπροστά καίγεσαι κι απο πίσω κρυώνεις!

Καλό βραδύ!

Christos said...

γι αυτό φοράς το "αξεσουαρ" της φωτογραφίας... γι ανα μην κρυώνεις από μπροστά..... ή από πίσω... ότι βολεύει :-)

Anonymous said...

Ο κ. Lee μας βοήθησε πρόσφατα με ένα δάνειο που χρησιμοποιήσαμε για να επεκτείνουμε την επιχείρησή μας. Η διαδικασία ήταν καταπληκτική! Ήταν συχνά σε επαφή μαζί μας για να κάνει check in και να μας ενημερώνει για το τι συνέβαινε κατά την αποπληρωμή του δανείου μας. Ήταν φιλικός και προσιτός και πάντα ικανός να ξεκαθαρίσει τις ερωτήσεις που είχαμε. Είχαμε μια υπέροχη εμπειρία με τον Ben !!
Επικοινωνήστε με έναν υπάλληλο δανείου Ben Lee
247officedept@gmail.comWhats-App: + 1-989-394-3740

A wise saying

Home is where your heart is