Pages

Dec 20, 2011

Μία απλή υπενθύμιση ότι έρχονται τα Χριστούγεννα

Βλέπω ασταμάτητα εφιάλτες εδώ και μία εβδομάδα ακόμα και στις μεσημεριανές σιέστες αν προλάβω να ξαπλώσω καθόλου. Άγχος, ένας μόνιμος κόμπος στο στομάχι, ταχυπαλμίες και τα τελευταία γεγονότα δεν βοηθούν καθόλου την κατάσταση. Δεν ξέρω από που να αρχίσω γι αυτό και μερικές μέρες δεν έχω γράψει τίποτα. Τα Χριστούγεννα έρχονται, και όπως κάθε Χριστούγεννα, Πάσχα και Καλοκαίρι πρέπει να τρέχω να μαζέψω χρήματα, να παίρνω τηλέφωνο πελάτες για τα δίδακτρα, να με παίρνουν άλλοι και να μου ζητάνε χρήματα, βρίσκομαι σε μία κατάσταση μόνιμης διαπραγμάτευσης με τους πάντες.

Τα Χριστούγεννα έρχονται και έχω κουραστεί. οι διακοπές αυτές δεν είναι για τα παιδιά, είναι για τους εκπαιδευτικούς. έχουμε κάψει φλάντζες, διακόπτες και ασφάλειες και πρέπει οπωσδήποτε να ξεκουράσουμε το μυαλό μας.

Τα Χριστούγεννα έρχονται. Δεν θέλω να σκέφτομαι τα δώρα για τα βαφτιστήρια, το ενοίκιο, τα τέλη, την εφορεία, προυπολογισμούς και απολογισμούς. Θέλω να ξεκουραστώ. Το ξέρω κι εσύ το ίδιο σκέφτεσαι μοναδικέ μου αναγνώστη. Έλα να ξεκουράσουμε μαζί τα μάτια μας στην παρακάτω εορταστική εικόνα. Καλές γιορτές

No comments:

A wise saying

Home is where your heart is