Pages

Dec 5, 2007

!@#$% λάστιχο! γκμτ!


Έξω βρέχει, άλλες φορές δυνατά, άλλες ψιχαλίζει, άλλες σταματά απότομα και οι υαλοκαθαριστήρες στριγκλίζουν πάνω στο στεγνό τζάμι. Οι δρόμοι βρεγμένοι όπως και να' χει. Το αμάξι μου γλιστρούσε στις στροφές χωρίς να πηγαίνω γρήγορα.... βρε λες; Πριν προλάβω να το σκεφτώ το πίσω μέρος άρχιζε να τρίζει εντονότερα.. ωχ λάστιχο. Σταμάτησα μετά από 500 μέτρα σε ένα πάρκινκ. Άρχισε να βρέχει.

Το λάστιχο ήταν πίτα (χωρίς κρεμμύδι, με απ' όλα). Οι δυσκολίες ήταν πολλαπλές μιας που ήταν σκοτεινά (λύση που έδωσε η καλή μου με τον φακό του αυτοκινήτου η οποία αψήφησε το κρύο και την βροχή για να βοηθήσει... ρε καλή μου μπες στο αυτοκίνητο, όχι μαζί και στις χαρές και στις λύπες, μου είπε γελώντας... τι λύπες, λάστιχο είναι! Ανένδοτη εκείνη)

Λατρεύω αυτή τη γυναίκα, σε κάνει να αισθάνεσαι τόσο σημαντικός. Τι μου λέει χτες; Είμαι περήφανος για σένα; Γιατί; Γιατί μπορείς και αλλάζεις το λάστιχο.. Μα τι λες ρε κουτό; Ρε ξέρεις πόσοι δεν μπορούν να αλλάξουν ένα λάστιχο; Όταν τελείωσα ήταν σαν να είχα αποφοιτήσει από το Χάρβαρντ με άριστα... μόνο τρομπέτες δεν έπαιζαν.

Γυρίσαμε σπίτι γιατί που χορός την ώρα που φτάσαμε στα Χανιά. Σταματήσαμε όμως για την καθιερωμένη κάθε Τρίτη "Ροξανοπιτα". Επ! είπε ο μάστροτεχνίτης όταν με είδε. Τι κάνεις εσύ στην απογευματινή ζώνη, συνήθως έρχεσαι πιο αργά! Τελικά μας έχουν καλομάθει στην Ρωξάνη...

Σπίτι είδαμε το Fracture με τους Άντονι Χοπκινς και κάτι άλλους που δεν έχει σημασία ποιοι ήταν εφόσον παίζει ο Άντονι Χόπκινς στην ταινία. Καλό αστυνομικό θρίλερ φρέσκο δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμα στα Χανιά μπορείτε να δείτε το τρέιλερ παρακάτω. Μετά την ταινία είδαμε άλλη μια στην ΝΕΤ με τον Bruce Willies έναν επιτυχημένο ίματζ μέικερ που έρχετε αντιμέτωπος με τον οκτάχρονο εαυτό του, στην παραγωγή της Disney The Kid.

1 comment:

anthi said...

Να σου πω? Την προηγούμενη βδομάδα έπαθα κι εγώ λάστιχο και υποψιάζομαι ότι φταίει που το παρκάρω απέναντι από την σχολή,μπροστά από μια οικοδομή που φτιάχνεται τώρα..(άρα υπάρχουν μπρόκες κλπ) Μήπως την πάτησες κι εσύ παρκάροντάς το εκεί? Στο λέω για να μην το βάλεις εκεί ξανά! Φιλάρες και στους δυο!

A wise saying

Home is where your heart is