Pages

Oct 3, 2007

Ο διαιτολόγος και άλλες περιπέτειες

Χτες το βράδυ πήγα στον γιατρό μου. Το καλό νέο είναι ότι αύξησα την μυϊκή μου μάζα κατά 1,5% (ας είναι καλά ο χορός και το τάι τσι) το κακό ότι πήρα ένα κιλό. Φαντάσου να είχα φάει και κάτι όλη μέρα πόσο θα έδειχνε. Μου έδωσε ένα συμπλήρωμα διατροφής για να αντικαταστήσω ένα με δύο γεύματα αλλά δεν ξέρω, είχα κακή διάθεση χτες, λες και είχα αποτύχει.

Η καλή μου το κατάλαβε αμέσως, ευτυχώς όμως ασχολήθηκε με το νέο cd-player μιας που το παλιό κάηκε και πήγε στον αγύριστο των καμένων ηλεκτρονικών. Δύο εβδομάδες χωρίς μουσική στο αυτοκίνητο δεν άντεξα άλλο πήγα και έβαλα ένα Sony, μεγάλη αναβάθμιση στον ήχο από το Blaunkput. Βέβαια μπορεί να βοήθησε και το γεγονός ότι έβαλα και δύο Focal στην εταζέρα του αυτοκινήτου.

Ευτυχώς είχαμε χορό και διασκεδάσαμε αφάνταστα. Μας τάραξε στο κούνημα ο δάσκαλος με merengue και salsa.

Φίλησα την καλή μου καθώς έβγαινε από το αυτοκίνητο. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα πόσο μου είχε λείψει. Είχα να την δω από την Κυριακή το βράδυ. Αναζήτησα ένα δεύτερο φιλί το οποίο δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ...

Όλα έτοιμα για το πολύωρο ταξίδι στην Πάτρα την Πέμπτη το βράδυ, πήγα το αυτοκίνητο για σέρβις για να πληρώσω ούτε λίγο ούτε πολύ 340 ευρώ! αααααα!

Μήνυμα προς την καλή μου:
Σ' αγαπάω χαζό!

Να περνάτε καλά

1 comment:

Anonymous said...

To οτι δεν τρως τιποτα ολη μερα και τρως μονο μια φορα,δεν ειναι καλο.Το οτι εχεις ενοχες οποτε τρως,επισης.Γνωμη μου,να θελεις να διωξεις κιλα ειναι πιο αποδοτικο απο το να θελεις να τα χασεις(γιατι αυτο συνεπαγεται οτι θα θελησεις καποτε να τα ξαναβρεις).Οσο για τα σημπληρωματα,ειναι πολυ καλα για λιγο χρονικο διαστημα.15 κιλα εδιωξα με αυτα και δεν τα ξαναπηρα!!!Υπομονη φιλε!!

A wise saying

Home is where your heart is