Pages

Oct 28, 2007

Κυριακή Σαπίλας

Καλά δεν ντρέπεσαι ρε! Δεν έχεις Εθνική Συνείδηση; Εθνική Εορτή σήμερον και έμεινες μέσα να σαπίσεις; Τι θα πουν οι μαθητές σου που δεν πήγες να τους δεις στην παρέλαση;

Εμμμ η αλλαγή της ώρας τα έκανε άνω κάτω. Χτες άλλαξα την ώρα στο κινητό πριν πάω για ύπνο ξεχνώντας ότι αλλάζει αυτόματα, οπότε όταν το ρολόι μου έδειχνε 9.30 ήταν στην πραγματικότητα... 11.30 μια χαρά ε; Τέλος πάντων ήπιαμε καφέ, κάναμε δουλίτσες, συναρμολόγησα το ποδήλατο που κέρδισε η καλή μου σε μια κλήρωση του ΙΝΚΑ Χανίων. Θα το πάω αύριο στο ποδηλατάδικο για ρυθμίσεις και κάτι μικοραξεσουάρ όπως ένα καλάθι, τρόμπα φώτα και κλειδαριά.

Το μεσημέρι ήρθε η Κάρρυ και φάγαμε το χωριάτικο κοτόπουλο που μας έστειλε η μαμάς της. Η καλή μου έκανε πάλι τα μαγικά της κι έφτιαξε ένα υπέροχο κοτόπουλο με ρύζι. Έμεινε λίγο για το βράδυ και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το εξαφανίσω με συνοπτικές διαδικασίες.

Σαπίσαμε μέσα λοιπόν αν και η αγαπημένη μου έπρεπε να φύγει νωρίς γιατί η μητέρα της δεν ήταν πολύ καλά σήμερα και ήθελε να της κάνει παρέα. Μου αρέσει το μέσα μαζί της, όμορφες χαλαρές στιγμές... περιμένω την στιγμή που δεν θα χρειάζεται να την γυρίζω σπίτι κάθε βράδυ και δεν θα δημιουργείτε αυτό το "κενό" της απουσίας της, που το κρεβάτι μας δεν θα είναι άδειο σχεδόν κάθε βράδυ, που θα ξυπνώ και θα είναι δίπλα μου, που θα τις τραβώ το πάπλωμα γιατί τυλίγεται και το παίρνει μαζί της.

4 comments:

bidibis said...

H δικιά σου το ξέρει ότι γουστάρεις τη Τζέην πιο πολύ από αυτή;

Είναι cool με αυτό ή σε κάνει νάζια?

Christos said...

εμμ βασικά αυτή είναι η Τζέιν αλλά μετά που τα φτιάξαμε μου ζήτησε να μην αλλάξω τον τίτλο του μπλογκ. Γυναίκες... ίντα να πεις...

bidibis said...

ναι αλλά ο Ταρζάν ζει ακόμα;

Είχα την εντύπωση ότι είναι πολύ παλιός και ότι λογικά θα έχει πεθάνει

Anastazzia said...

Kalaaaa eseis trwte to kotopoulaki ths mamas MOY kai egw edw panw peinaw?? Ntroph, mono ayto exw na pw... ntroph!

:)

A wise saying

Home is where your heart is