Pages

Sep 27, 2007

Tango, ποδήλατα, σινεμά και παραλειπόμενα

Συγκλονιστικό βιντεάκι κινουμένων σχεδίων με τίτλο En Tus Brazos (Στα χέρια σου), με έκανε να δακρύσω. Σήμερα ημέρα για Tango και αύριο πάρτι στα 4/4 της σχολής για χορό. Ελπίζω η καλή μου να είναι καλύτερα και να μπορέσει να χορέψει.



Το μεσημέρι είχα ραντεβού με την Sally που κάνει ξενόγλωσση εκπομπή στο κανάλι ΚΥΔΩΝ με θέμα το Ποδήλατο, τους Ποδηλάτρεις, την Ακτίνα Χ και τι γίνεται στα Χανιά που έχει σχέση με δύο ρόδες. Περισσότερα για όλα τα παραπάνω μπορείτε να δείτε στο ΠΟΔΗΛΑΤΩΝΤΑΣ

Μου έδωσε επίσης την ευκαιρία αυτή η συνάντηση να δω και την έκθεση από κοντά. Μερικά έργα ήταν πολύ όμορφα, μερικά τα θεωρώ πολύ κακόγουστα αλλά γι αυτό δεν είμαι στην κριτική επιτροπή θα είχα κόψει τα μισά.

Η καλύτερη ατάκα της ημέρας στην τάξη:
- Μάρκο γιατί δεν έκανες την άσκηση;
- Κύριε ότι σας πω θα είναι ειλικρινές. ... ... ... ...

Ειλικρινής μόνο όταν δεν μιλάει χμμμμ η τάξη έβαλε τα γέλια

Σταμάτησα το αυτοκίνητο και βγήκα στο περίπτερο να πάρω ένα μπουκάλι νερό. Καθώς πήγαινα προς το περίπτερο είχα την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο με ακολουθούσε. Άνοιξα γρήγορα την πόρτα και τράβηξα το χειρόφρενο... τσκ τσκ τσκ

Χτες παραλίγο να με τρακάρει ένας μπάρμπας με ένα αγροτικό. Πετάχτηκε από ένα στενό αλλά το είδα και κοκάλωσα το αυτοκίνητο. Το ABS έτριζε στα πόδια μου. Δεν πρόλαβα να πατήσω την κόρνα γιατί πίεσα το τιμόνι σε λάθος θέση. Η Opel έχει κάνει τα κουμπιά της κόρνας τόσο μικρά που είναι σχεδόν αδύνατον ιδίως σε κατάσταση ανάγκης να τα πετύχεις.

Το βράδυ πήγαμε σινεμά και είδαμε το Knocked Up. Ο πορτιέρης στο Ελληνίς είχε τα κέφια του.
-Ποια ταινία;
-Το Knocked up απαντάει η καλή μου
-Με την πρώτη στην πρώτη, χαμογελάει αυτός
-Ε;
-Με την πρώτη λέγεται η ταινία, στην πρώτη αίθουσα θα πάτε...
-Ααα!

Γενικά είχε πολύ πλάκα, γελάσαμε με την καρδιά μας, επιτυχημένες ατάκες, η μάχη των δύο φύλων με επίκεντρο μια γέννα. H Kathrine Heigl είναι πανέμορφη και ανερχόμενο αστέρι.



http://www.katherineheiglfans.com/

No comments:

A wise saying

Home is where your heart is