Pages

Sep 12, 2007

Σόρρυ για τα κενά στην ενημέρωση

αλλά νιώθω ότι φεύγει η μέρα και δεν προλαβαίνω να τα κάνω όλα μαζί. Υπάρχουν μέρες που δεν γράφω καθόλου στο μπλογκ και άλλες που γράφω 10 ποστ μαζεμένα... αν μπορείτε να με υποστείτε έχει καλώς, πάμε παρακάτω.

Χτες το βράδυ είχαμε το πρώτο μάθημα λάτιν της νέας χρονιάς το οποίο ξεκίνησε με ντίσκο. (ζντουπ) ένιγουέι, είχα τον αυχένα μου να με ενοχλεί από το πρωί και το βράδυ με τις στροφές επιδεινώθηκε η κατάσταση. Δεν το γλύτωσα τελικά το χάπι... γκμτ!

Οι εγγραφές πάνε πολύ αργά, περίπου το 10% έχει έρθει μέχρι τώρα... θα έρθουν όλοι τελευταία στιγμή και θα τρέχω πάλι

Προχτές πήγαμε για παρατήρηση στην Λιτσάρδα και σήμερα καιρού επιτρέποντος θα είμαστε στα Ροδοπού. Μου αρέσουν οι βραδιές έξω, ηρεμώ. Αναζητώ την ηρεμία στα νεφελώματα και στα σμήνη. Άσε που χειμωνιάζει και δεν θα έχουμε καθαρούς ουρανούς για μεγάλα διαστήματα. χμμμμ

1 comment:

zero2one said...

> νιώθω ότι φεύγει η μέρα και δεν προλαβαίνω να τα κάνω όλα μαζί.

Πίστεψέ με ότι σε καταλαβαίνω. Συνήθως το project ύπνος είναι αυτό που καταλήγει ο χαμένος της υπόθεσης... (-;

> Υπάρχουν μέρες που δεν γράφω καθόλου στο μπλογκ και άλλες που γράφω 10 ποστ μαζεμένα

Λόγω παρόμοιων προβλημάτων έλλειψης χρόνου, αυτό ακριβώς κάνω κι εγώ. "Δημιουργώ" τα ποστ στο μυαλό μου, σημειώνω κάπου μόνο τους τίτλους, και περιμένω να βρω χρόνο. Και τότε κάθόμαι 1-2 (καμιά φορά και 3 ώρες) και γράφω, γράφω, μέχρι να "αδειάσω".

Αλλιώς δε βγαίνει...

Φροντίζω φυσικά να μπαίνω μια φορά την ημέρα -συνήθως πρώτη φροντίς καθημερινά στο γραφείο- και να ανεβάζω ένα-ένα τα ποστ από την "αποθήκη". Γι' αυτό και αρκετά ποστ μπορεί να έχουν γραφτεί και μια και δυο, ακόμα και τρεις εβδομάδες πιο πριν.

A wise saying

Home is where your heart is