Pages

Sep 16, 2007

Ο Κόλιν Μακ Ρέι, η Εθνική Ελλάδος και οι Εκλογές


Σκοτώθηκε σε δυστύχημα με το ιδιωτικό του ελικόπτερο ο παγκόσμιος πρωταθλητής των αγώνων ράλι Κόλιν ΜακΡέι. Μαζί του έχασαν τη ζωή τους ο 5χρονος γιος του Τζόνι και άλλοι δυο οικογενειακοί τους φίλοι.


Το ελικόπτερο, του οποίου χειριστής ήταν ο ΜακΡέι, κατέπεσε για άγνωστους λόγους το Σάββατο σε δασώδη περιοχή κοντά στο σπίτι του, στο Λάναρκ της Βρετανίας και ανεφλέγη.

Μετά τη συντριβή το ελικόπτερο κάηκε ολοσχερώς, καθιστώντας αδύνατη την άμεση αναγνώριση των θυμάτων, η ταυτότητα των οποίων επιβεβαιώθηκε περισσότερες από 24 ώρες αργότερα.

Ο Κόλιν ΜακΡέι άρχισε την καριέρα στο WRC το 1987 και κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα το 1995. Συμμετείχε επίσης στο ράλι Παρίσι - Ντακάρ, τις 24 Ώρες του Λε Μαν, το Ράλι των Πρωταθλητών και άλλες διοργανώσεις.

Το όνομά του ΜακΡέι φέρει επίσης ένα από τα δημοφιλέστερα βιντεοπαιχνίδια, με αντικείμενο τους αγώνες Ράλι.

Η επίσημη ιστοσελίδα του

*********



Αυτή η ομάδα έπρεπε να χάσει. Όταν κερδίζεις κάθε αγώνα στον πόντο σε κατάσταση θρίλερ κάποια στιγμή θα χάσεις με τον ίδιο τρόπο. Φτου στον Παπαδόπουλο με το αντιαθλητικό του φάουλ που έδωσε στους αντιπάλους 5 πόντους δώρο. Αυτή η ομάδα ακόμα και όταν κέρδιζε πλήγωνε και στεναχωρούσε...

Άντε παιδιά και του χρόνου στο Πεκίνο!

***********

Εκλογές 2007: Κόμεντ, κόμεντ!
Πολύ Ευρωπαϊκές εκλογές. Κατεβήκαμε στο κέντρο στα Χανιά και δεν υπήρχε ψυχή. Έξω από την Νομαρχιακή της ΝουΔου είχε μόνο αρκεό κόσμο. Οπουδήποτε αλλού ηρεμία. Ούτε σημαίες, ούτε αυτοκίνητα.

Ο Τσοχατζόπουλος έφαγε πόρτα στην Σαλονίκη, Ο Βενιζέλος έκανε αρχηγική εμφάνιση στο Ζάπειο. Ο Νικηφοράκης που τον κατέβασε ο Μητσοτάκης στα Χανιά για να ξεφορτωθεί τον επαναστατικό Βαλυράκη έφαγε και ο ίδιος πόρτα από τον Βολουδάκη, ένα νέο παιδί στο οποίο εύχομαι καλή επιτυχία στην πισίνα με τα σκατά χωριτηκότητας 300 ατόμων.

1 comment:

Anonymous said...

http://salata.wordpress.com/

A wise saying

Home is where your heart is