Pages

Aug 7, 2007

Νυστάζω

Ήρθε η αδερφή μου το πρωί με τον γαμπρό μου και τον ανιψιό μου για 15 μέρες διακοπές στην Κρήτη. Κοιμήθηκα τρεις το πρωί επειδή διάβαζα Χάρρυ Πόττερ (ναι ναι το βιβλίο που διαβάζει ο μισός πληθυσμός στις παραλίες) και σηκώθηκα στις πεντέμισι. Νυστάζω.

Το ανιψάκι μου έχει μεγαλώσει εκπληκτικά. Το βλέπω δύο τρεις φορές το χρόνο και οι αλλαγές είναι ραγδαίες, ενώ εμείς απλά σταματάμε να μεγαλώνουμε.... μερικοί ξεκινούν να μικραίνουν κι' όλας.

Ο μικρός μπήκε στο σπίτι και βρισκόμενος σε ανεξερεύνητη περιοχή πήγαινε πάνω κάτω, πείραζε τα πάντα, πήρε τον Γουίνι από το κρεβάτι (ας μην το ξανασυζητήσουμε αυτό), τον παράτησε για να πιάσει τον αρκούδο στο άλλο δωμάτιο, τον άφησε για να πάρει ένα μεγάλο κομπολόι από το τραπέζι, το άφησε για να πάρει το χειριστήριο του x-box, και απλά άφησα τους γονείς του να τον κυνηγάνε σε όλο το σπίτι καθώς έπρεπε να φύγω για δουλειά.

Όταν γυρίσω θα λείπουν μιας που πάνε στο Μπαλί μέχρι την Κυριακή το πρωί, οπότε θα τους δω μόνο Κυριακή και Δευτέρα, πριν φύγουμε κι εμείς για Σαντορίνη. Εκείνοι θα συνεχίσουν τις διακοπές στους στα Χανιά για μερικές μέρες ακόμα αλλά θα έχουν φύγει μέχρι να γυρίσουμε.

6 μέρες και κάτι ώρες ακόμα γράφει το ρολόι; Δεν είναι κακά ε;

1 comment:

Anonymous said...

OH HAI. I CAN HAS VACASHUN?

A wise saying

Home is where your heart is