Pages

Jun 27, 2007

Μια Αθήνα ψητή στα κάρβουνα σας παρακαλώ! (μέρος δεύτερο)

Μέρα δεύτερη! Το πρωί δεν είχαμε σηκωμό. Τα ξυπνητήρια βαρέθηκαν και σταμάτησαν μετά από λίγο. Σύρθηκα μέχρι το ντουζ. Το πρωινό στο ξενοδοχείο ήταν πολύ καλό για τριών αστέρων. Στον ALPHA "το βίντεο της ντροπής" έπαιζε ασταμάτητα καθώς όλοι κατηγορούσαν όλους.

Βγήκαμε στο δρόμο... λάθος... βγήκαμε στο φούρνο... 10 το πρωί και ο ήλιος τσουρουφλούσε λες και ήταν 1 το μεσημέρι... Πιάσαμε όλα τα σκιερά πεζοδρόμια μέχρι το ξενοδοχείο. Έξω κόλαση μέσα όαση... το Τιτάνια είναι πραγματικά επιβλητικό ξενοδοχείο.

Άφησα την καλή μου στο καφέ του ξενοδοχείου και ανέβηκα στον 10ο όροφο όπου γινόταν η Συνέλευση της Ομοσπονδίας του ΠΑΛΣΟ. Χαμόγελα, χειραψίες, αστεία. Μετά ξεκίνησε η πάντα βαρετή συνδικαλιστική ενημέρωση, κριτική από τα μέλη, πορεία του κλάδου μπλα μπλα μπλα.

Το μεσημέρι πήραμε άδεια από την σημαία και πήγαμε στο Factory Outlet στην Νέα Σμύρνη. Γενικά δεν είχα και ιδιαίτερη όρεξη να πάω. Το γεγονός ότι έχω πάρει κιλά με εκνευρίζει αφάνταστα ιδιαίτερα όταν πρέπει να βάλω ένα ρούχο που τελικά δεν μου κάνει η με δείχνει σαν έναν από τους Άθλιους του Βίκτορος Ουγκώ. Και πράγματι δεν βρήκα ούτε ένα μπλουζάκι... ή πολύ μεγάλα ή πολύ μικρά. Τουλάχιστον πήρα δύο ζευγάρια Τίμπερλαντ τα οποία έκανα και τα δύο 80 ευρώ σε αντίθεση με το ζευγάρι που είδαμε στην Ερμού που έκανε 130... μια χαρά με βρίσκω και την καλή μου που επέμενε .. σμουαατς!

Η πείνα είναι κάτι που όσο και να την αποφεύγεις σε βρίσκει εκεί που δεν την περιμένεις. Έτσι φτάσαμε στα TGI Friday στο Παγκράτι. Έντονη το ντεκόρ ενός Αμερικάνικου γκριλ χάουζ, με αφίσες του Πρίσλεϊ και μουσικά όργανα στους τοίχους, καφέ σκούρο ξύλο παντού, και πολύ κόσμο. Το κοτόπουλο τους είναι εξαιρετικό να το προτιμήσετε.

Γυρίσαμε αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το αρχικό σχέδιο είχε να πηγαίναμε στο Γουδί να δούμε το Riverdance Show αλλά τα εισιτήρια που έβρισκα στο tickenet.gr ήταν όλα στις άκρες... 75€ για να μην δω τίποτα δεν έλεγε οπότε το δεύτερο σχέδιο έλεγε να πάμε σε κάποιο λατινο μπαρ να χορέψουμε αλλά με αυτή τη ζέστη σιγά μην κουνούσαμε από το ξενοδοχείο. Έτσι, μέσα, τηλεόραση και κλιματισμό... μια χαρά περάσαμε...΄

Μέχρι που πήγα να κάνω ντουζ και έφαγα μια σούπα.... ευτυχώς δεν έσπασα τίποτα. Με το που σκάω στην μπανιέρα άκουσα την καλή μου να τρέχει προς τα μένα αλλά είχα μείνει τόσο έκπληκτος που απλά της χαμογέλασα... πάλι καλά... με σπασμένο χέρι - κεφάλι - πόδι στην μέση του καύσωνα θα ήταν η απόλυτη κατάληξη. Ουφ πάλι καλά

Τέλος 2ης μέρας

No comments:

A wise saying

Home is where your heart is