Pages

May 16, 2007

Γύρω γύρω τσιγγάνοι, στην μέση η Eurovision και τα γαμοτσίγαρα!

Κάθε πρωί όσο χρόνο τρώω τα αγαπημένα μου κορν-φλέικς (Special K με σοκολάτα) βιάζω το χειριστήριο της τηλεόρασης επισκεπτόμενος όλα τα πρωινάδικα "ειδησεογραφικά" που πιάνει η μικρή και ταπεινή μου τηλεόραση.

Στο Σταρ είχε 4 παράθυρα γύρω από ένα μεγαλύτερο. Στο πάνω αριστερά ήταν ο Πρόεδρος των τσιγγάνων. Στο πάνω δεξιά ο Βασιλιάς των τσιγγάνων. Στο κάτω αριστερά η κόρη του βασιλιά των τσιγγάνων (ωραία κοπέλα με έτοιμα μαύρισμα χειμώνα καλοκαίρι), στο κάτω δεξιά ο αρχηγός των τσιγγάνων και στην μέση.... η νικήτρια της Eurovision (καλέ μήπως είναι τσιγγάνα;)

Το θέμα: Γιατί ο πάνω αριστερά λέει ότι το επίθετο του είναι ίδιο με του πάνω δεξιά και αν τους μεγάλωσε η ίδια γιαγιά

Ζαπ - Ζαπ - ΝΕΤ: Ο πάντα με το το κολλημένο χαμόγελο Μητσοτάκης Τζούνιο να τσακώνεται για τα ομόλογα (πάλι;) με τον αποτέτοιονα του Πασόκ. Γλυτώνω από το χαμόγελο σκάνε διαφημίσεις.

Χαζεύω τα τελευταία τρέντι τσόκαρα, τα Μπόξερ που αν τα φοράς πας για βενζίνη και επιστρέφεις στο πιτς φυτίλι, το νέο σουπλιν, πέφτει το σήμα της Πρώτης Γραμμής και ακούγεται ξαφνικά:

"Αμάν με αυτά τα τσιγάρα, και ο διάδρομος γεμάτος γαμοτσίγαρα είναι..." παφ εικόνα. Μητσοτάκης με χαμόγελο στίκερ και ο απαφτός του Πασοκ λίγο πιο κόκκινος απ ότι θα έπρεπε. Αμήχανος ο Λυριτζής χοχοχο

No comments:

A wise saying

Home is where your heart is