Pages

Apr 30, 2007

Mini Week

Το καλό με αυτή την Δευτέρα είναι ότι μοιάζει με Παρασκευή... μια μέρα οφφ μέσα στην εβδομάδα είναι όαση, την προτιμώ από ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο (τριήμερο)

Και μιας και γράφω για Σου κου πως πήγε το δικό σας;

Το Σάββατο είχε πολύ μα πολύ τρέξιμο με τους Ποδηλάτρεις γιατί ήταν η επίσημη πρώτη του προγράμματος. Από τις 9 τρέχαμε να φέρουμε τα ποδήλατα στην Αγορά, να πάω Δαράτσο να φέρω τα γιλέκα που είχαμε πάει για εκτύπωση, συνεντεύξεις τύπου, πορεία και μετά μάζεμα και φύλαξη ποδηλάτων, μεζεδοπωλείο με τους υπεύθυνους του προγράμματος από την Αθήνα, λίγη ξεκούραση και μετά μάθημα χορού, κοινωνικές υποχρεώσεις και Πέγκυ Ζήνα το βράδυ.. τσκ τσκ τσκ χαμός!



Την Κυριακή πήγαμε εκδρομή στα Αφράτα, συνιστώ την διαδρομή, είναι πανέμορφη. Παραλιακά περάσαμε από Πλατανιά και Κολυμπάρι και μπήκαμε στο ακρωτήρι του Ροδοπού και τραβήξαμε ευθεία μέχρι το χωριό. Εκεί στην πλατεία καθίσαμε σε ένα όμορεφο ταβερνάκι με πολύ ωραίες λιχουδιές το οποίο λέγεται Κάτι σαν παραμύθι. Μετά τα παιδιά πήραν τα ποδήλατα και κατηφόρισαν μέσα από το φαράγγι μέχρι την θάλασσα, όπου δοκιμάσαμε να πετάξουμε τον μικρό αετό αλλά δεν είχε πολύ αέρα οπότε μετά από ένα 20λεπτο προσπαθειών τον μάζεψα.


Η όμορφη παραλία στα Αφράτα


Πετώντας τον αετό


Η Καρρυ με τον Τσε στο τέλος της διαδρομής

No comments:

A wise saying

Home is where your heart is