Pages

Apr 2, 2007

ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ - ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Έχω χάσει επαφή με τους αναγνώστες μου τελευταία, κανείς από τους 2400 καθημερινούς επισκέπτες μου δεν αφήνει κανένα σχόλιο γι αυτό κι εγώ διοργανώνω αυτή την πανελλήνια δημοσκόπηση μπας και γράψει κανείς σας καμιά γραμμή!

Πως περάσατε λοιπόν το ΣουΚου;

Εμείς βρεθήκαμε τελικά Σάββατο απόγευμα. Χορό στις 7, στροφές στην Bachata, λίγο Salsa με δεξιές - αριστερές στροφές, επανάληψη στην Ρούμπα και μετά φαγητό στο SeeU στην θάλασσα.

Την Κυριακή ξυπνήσαμε νωρίς για την ποδηλατική βόλτα στον Κουρνά, για την πρώτη συνάντηση ποδηλατών από Χανιά και Ρέθυμνο. Περιμένοντας την Κarry να έρθει (που δεν ήρθε ποτέ γιατί άλλα κατάλαβα εγώ για την συνάντηση και άλλα αυτή) κάναμε εξάσκηση στην Salsa ξεπατικώνοντας τις κινήσεις από ένα βιντεάκι που έχω βάλει και σε αυτό το Blog μερικά post πιο κάτω.

Φτάσαμε στην Αγορά όπου μαζευτήκαμε 6 Χανιώτες όλοι κι όλοι. Κυριακή των Βαϊων δεν είναι και η πιο εύκολη μέρα για πορεία. Φτάσαμε στην Γεωργιούπολη όπου συναντήσαμε τους Ρεθυμνιώτες ποδηλάτες.

Ξεκινήσαμε με τα ποδήλατα για την λίμνη του Κουρνά, μια πολύ όμορφη διαδρομή που επιλέγουν πολλοί περιπατητές. Εγώ είχα το αυτοκίνητο υποστήριξης οπότε δεν έκανα ποδήλατο. Μαζί είχα παρέα την καλή μου και πίσω σύνεργα για επισκευές και το φαρμακείο. Τελευταίος με τα αλαρμ αναμένα για να κόβουν ταχύτητα οι οδηγοί μην φάνε κανα ποδηλάτη λάχανο.

Φτάσαμε στην λίμνη όπου και συνεχίσανε να κάνουν τον γύρο της περιοχής. Εμείς αφού συνεννοηθήκαμε με μια ταβέρνα για το φαγητό κάναμε μια βόλτα στην λίμνη με τα πόδια. Η εκδρομή έκλεισε με πολλούς μεζέδες και καλό κρασί στην ταβέρνα του Αθήτη.

Περιμένω τα σχόλια σας για το δικό σας Σαββαοκύριακο.



5 comments:

Anonymous said...

Χμμμμ, την σκαπούλαρες από τη γυμναστικούλα εεε???
Εγώ το Σάββατο δούλευα 1-5, μετά σπίτι λίγο διάβασμα και το βραδάκι είδαμε δύο ταινίες. Τα παιδιά των ανθρώπων (μεγάλη πατάτα) και James Bond: Casino Royale (φανατική του πράκτορα).
Την Κυριακή το πρωί διάβασμα. Και μετά με τις συγκατοίκους: μεσημέρι ουζάκι και ψαράκι στου Ρεμπέτη, καφεδάκι στο Οcean 11 και παγωτό στη Δωδώνη. Επιστροφή στο σπίτι για ταινίες. Είδαμε το Notebook, πολύ συγκινητική και το Inside Man καλούτσικη. Συγκλονιστικό ΣουΚού ε? Αν δεν έχεις αυτοκίνητο αυτά παθαίνεις!!

Περιπετών said...

Αν δεν έχεις αυτοκίνητο έχεις ποδήλατο και ΜΜΜ:)

Τα παιδιά των ανθρώπων μεγάλη πατάτα;;;; Μάλλον δεν την είδατε καλά. Για εμένα από τις κορυφαίες ταινίες της τελευταίας πενταετίας. ΑΠλώς εκπληκτική. Τι δεν σου άρεσε ακριβώς;;;;

Christos said...

δεν την είδα καόμα, την χάσαμε από το σινεμά και την ψάχνουμε σε dvd, by the way ο Λαβύρινθος του Πάνα είναι εκπληκτικός!

χμμμ στην αρχή έγραψα την λέξη λαβύρινθο ως λαβιρυνθο... λέω μετά "ρε συ δεν δείχνει να είναι σωστό, στα αγγλικά πως το γράφουμε... labyrinth.. οκ λαβύρινθος"

Δεν πάω καλά λέμε ε;

Περιπετών said...

Mπα Χριστο κι εγώ πολύ συχνά καταφευγω σε άλλες γλώσσες για να δω ποια είναι η ορθογραφία λέξεων στα ελληνικα:)

triantara said...

βλ. μπλογκ τριαντάρας... ;)

πάντα τέτοια ωραία :)

A wise saying

Home is where your heart is