Pages

Feb 14, 2007

it happened the come to see

Απ' όλα είχε η ποδηλατική πορεία χτες. Μια 80αρια καρναβαλοντυμένους ποδηλάτες να γυρίζουν την πόλη με σφυρίχτρες και να διεκδiκούν τον χώρο τους σε μια αυτοτρομοκρατούμενη πόλη. Στην πυροσβεστική καθώς περνούσανε βαράγανε τις σειρήνες των οχημάτων. Το κυρίως χάπενινγκ της πορείας, η δημιουργία ενός ποδηλατόδρομου έγινε με χορογραφικούς ρυθμούς χωρίς να κλείσει η ο δρόμος και να δημιουργηθεί κομφούζιο. Κατά τις 9.15 έφτασαν οι πρώτοι ποδηλάτες στο Ψυχαγώγιο όπου όλα ήταν έτοιμα για το πάρτυ.

80+ άτομα να χορεύουν σχεδόν ασταμάτητα για πάνω από 4 ώρες σε ότι και να τους έβαζα από λάτιν, ροκ, αραβικά, ροκ εν ρολ, 80s, τσιφτετέλια, καλαματιανά, ηπειρώτικα. Κατα τις 1.30 έβαλα και τα "μπλουζ" έτσι να τιμήσουμε και τον Άγιο Βαλεντίνο και κλείσαμε το μαγαζί γύρω στις 2 όπου πήγαμε στην χασαποταβέρνα ο Αποκόρωνας για το άφτερ πάρτι ίσιωμα του στομαχιού.

Από τα κλου της βραδιάς:

* Ο Μάνθος με στολή μπαλαρίνας πάνω στο ποδήλατο
* Η εμφάνιση στο παρτι ενός φίλου που μισεί τα αποκριάτικα πάρτι... γιατί απλά δεν του είπα ότι ήταν αποκριάτικο
* οι δύο "κατακτήσεις" που είχα με την καλή μου να τραβάει φωτογραφίες για να έχει αποδείξεις και να μου κάνει νάζια
* το πρώτο μας "μπλουζ" ως ζευγάρι

Η όλη εκδήλωση στέφθηκε από επιτυχία και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι. Μάλλον θα κάνουμε και ραδιοφωνική εκπομπή μιας που γνωρίσαμε τον διευθυντή του Δίκτυο FM ο οποίος ενδιαφέρετε να μας ακούσει.


εγώ



my sticky friends



o dj εν ώρα εργασίας



τα σύνεργα της δουλειάς



στον "ποδηλατόδρομο" μετά το πάρτι

No comments:

A wise saying

Home is where your heart is