Pages

Feb 23, 2007

Curse of the Golden Flower


Βγήκα από τον κινηματογράφο άφωνος προσπαθώντας να καταχωρίσω τα συναισθήματα μου για την χρωματική πανδαισία δεμένη με την εκπληκτική μουσική της ταινίας.

Ο Γιμού πέρασε τους χαρακτήρες του από σουρωτήρι. Στον Ήρωα είδαμε την δύναμη, την τόλμη, τις αξίες. Στα Στιλέτα μπήκε πιο βαθειά μέσα στους χαρακτήρες του, έπαιξε με τον έρωτα και την προδοσία για να φτάσει με την Κατάρα του Χρυσού Λουλουδιού στο βάθος της ψυχής τους. Ένα δράμα ψυχής, μια οικογένεια να καταστρέφεται από τις προσωπικές της φιλοδοξίες, λάθη, προδοσίες, φοβίες.


Το αυτοκρατορικό ζευγάρι Chow Yun-Fat και Gong Li, είναι εκπληκτικοί με ηθοποιία που αγγίζει το τέλειο.

Οι επίθεση των μαυροντυμένων δολοφόνων του Αυτοκράτορα κόβουν την ανάσα, οι σκηνές μάχης αν και λίγες έχουν μια εκπληκτική ποιότητα. Τα σκηνικά, τα ρούχα, το μακιγιάζ είναι ασύγκριτα. Ο Γιμού ξόδεψε πολύ καλά τα 45 εκατομμύρια δολάρια, ποσό ρεκόρ για κινεζική ταινία για να δημιουργήσει ένα έπος

Κλείνω με βαθμολογία 4/5 και με το λινκ (σύνδεσμο) για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Chrysanthemum Flower Bed» το οποίο ερμηνεύει ο διάσημος Ταϊβανέζος τραγουδιστής Jay Chou, ο Πρίγκιπας Jai στην ταινία.

No comments:

A wise saying

Home is where your heart is