Pages

Dec 13, 2006

Άμε στο διάολο βαζέλες και γαύροι!




Γιατί σε διαολοστέλνω επειδή και μόνο υποστηρίζεις την μία ή την άλλη ομάδα... αμ δεν απευθύνομαι σε σένα αλλά σε μια συγκεκριμένη φάρα βανδάλων ανεγκέφαλων ηλιθίων που βάζουν σε κίνδυνο όλους εμάς για τον πόλεμο της αφίσας. Κοιτάξτε το σήμα, το τράβηξα μέσα από το αυτοκίνητο σε μια διασταύρωση στα Χανιά, σχεδόν όλες οι πινακίδες είναι σε αυτό το χάλι.

Στην δεύτερη φωτογραφία βλέπετε καθαρά την ιστορία της ηλιθιότητας. Πρώτα κολλάνε οι Βάζελοι το αυτοκόλλητο πάνω στην πινακίδα. Μετά έρχοντε οι γαύροι και κολλάνε το δικό τους από πάνω, κάποιος τρίτος μάλλον ΑΕΚτσης, μΠακοκτης κλπ έρχεται να αποτελειώσει το έργο με ένα σπρέι και όλοι εμείς να αναρωτιόμαστε από που έρχεται η κυκλοφορία και που δεν μπορούμε να στρίψουμε.

Όταν δεν είσαι φίλαθλος και είσαι τραμπούκος το μόνο που μου μένει να σου ευχηθώ είναι να σε χτυπήσει αυτοκίνητο σε μα τέτοια διασταύρωση.

Τέλος να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους υπόλοιπους φίλαθλους των δύο ομάδων, καλό αγώνα στο πρωτάθλημα της παράγκας.

1 comment:

Anonymous said...

Έλα, μην παραπονιέσαι! Κοιτώντας την φωτογραφία μπορείς ξεκάθαρα να δεις ότι δεξιά έχει μια πινακίδα απαγορευτική (με μουτζούρες κι αυτή, είναι αλήθεια) που καταλαβαίνεις ότι η κίνηση έρχεται από δεξιά! Είδες που δεν ήταν δύσκολο; :)

Μαζί σου!!!

A wise saying

Home is where your heart is