Pages

Nov 14, 2006

Ρε δε πα να...!

Μόνοι στην Ελλάδα οι καθηγητές στερούν γνώσεις από τους μαθητές τους για να κάνουν γενικές συνελεύσεις, να ψηφίσουν για τα συνδικαλιστικά τους όργανα, για να ενημερωθούν για τα νέα βιβλία, για __________ <--- χώρος ελεύθερος για συμπλήρωση. Δεν φτάνουν οι ώρες που έχουν χαθεί... γιατί όλοι οι υπόλοιποι κλάδοι κάνουν συναντήσεις και εκλογές εκτός ωραρίου διδασκαλίας;
http://www.chiosnews.com/cn9620051249560.asp

Μόνο στην Ελλάδα συμβασιούχοι, αφού λήξη η σύμβαση έργου ορισμένου χρόνου κάνουν διαδηλώσεις για να γίνουν μόνιμοι ενώ γνωρίζουν από την αρχή ότι είναι εποχιακό προσωπικό.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=754533&lngDtrID=244
Μόνο στην Ελλάδα φοιτητής που κάνει κατάληψη και χάνει το επίδομα στέγης γιατί δεν έχει περάσει κανέναν μάθημα ζητάει να μην ισχύσει ο νόμος γι αυτόν και την παρέα του.
http://www.cna.gr/modules/news/article.php?storyid=2804
Μόνο στην Ελλάδα που πασχίσαμε να πάρουμε την ελληνικότητα της φέτας εισάγουμε γάλα από το εξωτερικό με αποτέλεσμα να μας τρέχουν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια άλλες χώρες που έχουν συμφέροντα να φτιάχνουν φέτα με αγελαδινά γάλατα και σκονόγαλα.
http://www.eksegersi.gr/keimena3/diatrofi.html

Μόνο στην Ελλάδα, φοιτητές κλείνουν τα πανεπιστήμια και τις σχολές και μετά ψάχνουν να βρουν λόγους διαμαρτυρίας. "Φοιτητές" που μπήκαν με "3" και "4" που δεν τους παίρνει να τελειώσουν την σχολή τους, που δεν πρόκειται να πάρουν ποτέ πτυχίο, να στερούν απ όλους τους υπόλοιπους το ίδιο. Υποκινούμενα νούμερα από τις τάξεις της αριστεράς τις περισσότερες φορές να αμαυρώνουν την εικόνα των πανεπιστημίων και να χρησιμοποιούν το άσυλο ως ασπίδα για να καταλύσουν ολοκληρωτικά την εκπαίδευση.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=753784
Μόνο στην Ελλάδα κλείνουν παιδικές βιβλιοθήκες και ανοίγουν Internet cafe ώστε και τα δεκάχρονα να μπορούν να σφάζουν στο Lineage

Τώρα βέβαια το "μόνο στην Ελλάδα" είναι σε σύγκριση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν ξέρω τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο.
Με όλο το θάρρος που έχω αποκτήσει μετά από ένα ολόκληρο χρόνο παρουσίας σε αυτό το ιστολόγιο να μου συγχωρήσετε τον τίτλο αυτού του κειμένου. Ευχαριστώ

8 comments:

Anonymous said...

Μαζί σου... :) 10/10 ...

Anonymous said...

prose3e mono giati ta aristera noumera pou apokaleis triggaroun sto gnwsto epwnumo swt.......os kai mporei na se kunhgane ;)

Christos said...

Αν ήταν έτσι Βαγγέλη σχεδόν όλοι οι Παπαδόπουλοι της χώρας συμπεριλαμβανομένου και των μπισκότων θα έπρεπε να είχαν φύγει μετανάστες

Anonymous said...

σιγά τα ωά φίλτατε! τί κακό έκανε ο Γεώργιος (Παπαδόπουλος) στη χώρα; :-)
Υπονοείς κάτι;

Anonymous said...

Τώρα αυτό το αριστεροί που συμπεριφέρονται έτσι είναι λίγο οξύμωρον...Μάλλον φασιστοειδή με αριστερές ταμπέλες θα τους έλεγα. Εάν εγώ λέω πως είμαι βουδιστής και κάνω και βουδιστική οργάνωση και μετά πάω και σφάζω στο όνομα του βούδα, δεν με κάνει βουδιστή.

Christos said...

συμφωνώ anonymous, vaggelis τι κακό; εκτός από τα εκπληκτικά μπισκότα έκανε τίποτε άλλο. Δεν γνωρίζω γιατί τότε ήμουν σπουδαστής αφοσιωμένος στα μαθήματα μου (θυμίζει κάτι αυτό;)

Anonymous said...

έλα τώρα που είσουν σπουδαστής... Χίππης ήσουνα βρωμόγερε και δανειζόσουν λεφτά για να πας στο Νεπάλ με το Μάτζικ Μπας

Christos said...

εμμ βασικά ήταν τα λόγια του Χριστόδουλου όταν τον ρώτησαν τι έκανε στην Δικτατορία.

Εγώ όπως ξέρεις δεν ήμουν φοιτητής, το πτυχίο μου το αγόρασα από το Ίντερνετ

A wise saying

Home is where your heart is