Pages

Jun 17, 2006

Βραβείο βλακείας

Οδηγεί και μιλάει στο κινητό. Κρατάει το κινητό με το δεξί και το τιμόνι με το αριστερό. Σταματάει στο φανάρι. Πάει να βάλει νεκρά με το αριστερό χέρι, δεν φτάνει τον λεβιέ καθώς έχει διπλώσει για να φτάσει να τραβήξει την ταχύτητα. Σβήνει το αυτοκίνητο. Πράσινο! Ακουμπάει το κινητό ανάμεσα στο πρόσωπο και στον ώμο. Βάζει μπροστά, ξαναπιάνει το κινητό με το δεξί και προσπαθεί να ξαναβάλει ταχύτητα με το αριστερό. Από πίσω κορναρίσματα. Βλέποντας ότι δεν μπορεί να φτάσει τον λεβιέ με το αριστερό βάζει ταχύτητα με το δεξί αλλά πέφτει το κινητό στο πάτωμα του αυτοκινήτου. Σταματάει απότομα να πιάσει το κινητό, το αυτοκίνητο σβήνει. Από πίσω και άλλα κορναρίσματα.

Όλη η σκηνή χτες το πρωί στο φανάρι έξω από την τράπεζα της Ελλάδας.

Yes, it's a woman.

7 comments:

Παράξενος said...

Δεν φταίει το "γυναίκα", γταίει το "κινητό".
Αυτή τη στιγμή οι χειρότεροι οδηγοί στην Ελλάδα είναι αυτοί που μιλάνε στο κινητό. Ούτε οι γυναίκες, ούτε οι ηλικιωμένοι τους ξεπερνάνε.

Christos said...

Θα συμφωνήσω με τον/την(;) deepst blue. Είναι πρακτικό το ζήτημα. Μιλάς με το αριστερό και αλλάζεις ταχύτητα- κρατάς τιμόνι με το δεξί.

Ο Παράξενος δεν έχει άδικο. Ακόμα και με ασύρματο hands-free μπορείς να την κάνεις την βλακεία. Όταν το μυαλό σου είναι στο τηλέφωνο ο εγκέφαλος σου χάνει μέρος της ανάλυσης που χρησιμοποιεί για να εκτιμάει την οδική κατάσταση.

Ντοντ τοκ του δε ντράιβερ πλιζ! :-)

Μαύρος Γάτος said...

Στη Γαλλία, που είναι μια πολιτισμένη χώρα, ο νόμος δεν λέει "απαγορεύεται να μιλάς στο κινητό" ή "απαγορεύεται να" και να και να.

Λέει: Ο οδηγός ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.

Αλλά εδώ στο Ελλαδιστάν...

Σ;((((((((

Anonymous said...

Με απογοητεύεται .. Πολύ όμως..
Πόσες φορές δεν έχουμε δει άντρες η σε πούλμαν η σε ταξί η απλούς οδηγούς με κινητό στο χέρι?
Παρά πολλές φορές..
Αν ήταν άντρας θα το σχολίαζες ?θα έλεγες Ναι ήταν άντρας?
Δεν την μπορώ αυτή την υποκρισία ..Αλήθεια..
Αυτό το απόλυτο 'Yes its a woman' τς τς τς.
Έτσι που το διάβασα πριν κατεβάσω την σελίδα για να συνεχίσω παρακάτω ,μου θύμισε έναν απο τους πολλούς Ελληναρες που έχουμε τριγύρω μας..
Θα συμφωνήσω με παράξενο και μαύρο γάτο...
Αυτά για την ώρα..

Anonymous said...

epeidh dextika parapona gia to or8ografiko mou la8os..ok eg wden ta grafw sto word:P to apogohteyete me e kai oxi ai pou to egrapsa h anor8ografh egw:P

Anonymous said...

Γιε ιτ ις ε γουμαν!
Ις δατ σαρπραις γιου;
Πρώτη φορά που βλέπω κάτι καλό σε ένα blog !

Christos said...

Θα έλεγα: Γιες ιτς ε μαλάκας. Από την άλλη δεν ήταν το θέμα ότι μιλούσε στο κινητό αλλά ο τρόπος σκέψης και η πρακτική εκτέλεση

A wise saying

Home is where your heart is