Pages

Dec 22, 2005

Τουντέι

- Έχω μια κοπελιά για σένα ότι πρέπει, 20 ετών...
- Όπα ρε Ταρζάν! τον διέκοψα... ψάχνω για γυναίκα όχι για μαθήτρια! Δεν μπορώ να είμαι δάσκαλος 24 ώρες την ημέρα... ο καφές συναντούσε δυσκολία να καταγραφεί από τα εγκεφαλικά μου κύτταρα, ο πονοκέφαλος από το αυχενικό μου έπαιζε θρας μέταλ συναυλία. -Άκου τι θα κάνουμε θα βγούμε έξω για καμάκι, αντιπρότεινε εκείνος.-Μα δεν ξέρω από καμάκι, έκανα κοπάνα στο μάθημα για να παίζω μπάσκετ-Ναι ρε θα πάμε μαζί και αμα βρούμε καμιά να σου αρέσει θα τη πέσω εγώ στην φίλη της...-Εμμμ εσύ δεν είσαι λίγο παντρεμένος, ξέρω γω;-Εγώ για σένα το κάνω... λοιπόν, τι θα κάνεις απόψε;Δεν απάντησα, η αυχενική συναυλία έφτανε σε εκείνο το σημείο που όλοι σπάνε τις κιθάρες τους ουρλιάζοντας.

***

Βόλτα στις βιτρίνες για κανα ρούχο... δεν μπορώ να ανέβω σαν τον λέτσο στην Αθήνα... μέση τιμή για σακάκι, παντελόνι, πουκάμισο, πουλοβεράκι.

Gant: 750€, Polo: 650€, Lacost: 550€, Roberto Giannini: 350€, Glu:270€ Ας μην είχα να σκάσω ΙΚΑ, Εφορία, Τεβε, κ.λ.π. κανα τριάρι χιλιάρικα και θα χτύπαγα εκείνο το απίθανο καφέ κοτλέ από το Gant... τώρα την προσφορά την πέρνει το Glu τέλος πάντων μέχρι να το αποφασίσω είχαν κλείσει τα μαγαζιά... αύριο πάλι

***

Μεσημέρι φαγητό με την Τζέιν στο Αυγό του κόκκορα, σαλάτα πέστροφα και πένες με καπνιστό σολομό.
-Τι θα κάνεις με τις διακοπές σου;
-Θυμάσαι εκείνη την ταινία με τον Βέγγο που είναι φαρμακοποιός; της απάντησα... που μπαίνει μέσα ένας και λέει γιατρέ μου έχω ένα πόνο από εδώ ως εδώ και από εδώ ως εδώ... έτσι και οι διακοπές μου. Θα ανέβω Αθήνα 24, θα κατέβω 26, θα ξανανέβω 30 και θα κατέβω 2. - Μα πας καλά!;-... με ξάφνιασε τόσο πολύ ο τόνος της που έμεινα άφωνος. Για τα επόμενα 20 λεπτά προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι άμα είμαι στην Αθήνα και το μυαλό μου είναι στην δουλειά μου στα Χανιά δεν θα περάσω καλές διακοπές, και δεν είναι λύση να μην ανέβω στην Αθήνα γιατί θα στενοχωρηθούν οι δικοί μου, οπότε λίγο εδώ, λίγο εκεί, μπας και προλάβω να τελειώσω με αυτά που δεν μπορούν να γίνουν όσο το σχολείο είναι ανοιχτό... το ξέρω ότι δεν την έπεισα και προσπάθησα να βρω παρηγοριά και κατανόηση στην πέστροφα.

***

Όχι κύριε να δούμε την χριστουγεννιάτικη ταινία την Πέμπτη, όχι την Τετάρτη με τους άλλους... παρακάλαγαν οι μαθητές της Λόουερ. Τι να κάνω τους έχω αδυναμία και δεν μπορούσα να τους πω όχι.... από τους 17 που συμφώνησαν για Πέμπτη ήρθαν 5 κοπελιές από τις οποίες οι δύο έφυγαν για να πάνε για καφέ με τα αγόρια τους.... δεν φταίει άλλος, δεν φταίει άλλος!

1 comment:

Kyrios Elefantas said...

re file !!! wraio blog.
kalh synexeia

A wise saying

Home is where your heart is