tag:blogger.com,1999:blog-7927643.post116610285688891832..comments2023-08-05T19:45:25.345+03:00Comments on Ο Ταρζάν και η Τζέιν: Μετά το μαγείρεμα το λάδι όχι στο νεροχύτηChristoshttp://www.blogger.com/profile/02210818749679425862noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7927643.post-1166209420787443112006-12-15T21:03:00.000+02:002006-12-15T21:03:00.000+02:00Hasta na pane amigo... το τηγάνι είναι η μεγαλύτερ...Hasta na pane amigo... το τηγάνι είναι η μεγαλύτερη κατάρα στην κουζίναChristoshttps://www.blogger.com/profile/02210818749679425862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927643.post-1166158051307629622006-12-15T06:47:00.000+02:002006-12-15T06:47:00.000+02:00Καλά και το μπουκάλι με το τηγανόλαδο που νομίζετε...Καλά και το μπουκάλι με το τηγανόλαδο που νομίζετε ότι καταλήγει;; Προσθέτεις και το πλαστικό στα σκουπίδια που θα μπορούσε να είχε ανακυκλωθεί. Και ασφαλώς και τα τηγανόλαδα ανακυκλώνονται αλλά που τέτοιο πράμα. Στην Ελλάδα θα γίνει σε περίπου 30 χρόνια αυτό. Το ζήτημα είναι να μην τηγανίζουμε γενικώς και όταν πρέπει να το κάνουμε να χρησιμοποιούμε ελάχιστο λάδι.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927643.post-1166123015343461552006-12-14T21:03:00.000+02:002006-12-14T21:03:00.000+02:00Εγώ το ήξερα αλλά δεν το εφαρμάζω συχνά :(Εγώ το ήξερα αλλά δεν το εφαρμάζω συχνά :(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7927643.post-1166105197051660762006-12-14T16:06:00.000+02:002006-12-14T16:06:00.000+02:00Ενδιαφέρον! Δεν το είχα ξανακούσει αλλά δείχνει λο...Ενδιαφέρον! Δεν το είχα ξανακούσει αλλά δείχνει λογικό.Epsilonhttps://www.blogger.com/profile/16020679777877213417noreply@blogger.com